Fatalna Tijana uhapšena sa Vukotićevim kumom! Bivša supruga predsednika Visokog sudskog i tužilačkog saveta u vezi sa krimosom

Tijana Tegeltija bivša supruga nekadašnjeg predsednika Viskog sudskog u tužilačkog saveta BIH uhapšena je na Jahorini zajedno sa Mladenom Samardžijom (33) jednim od najtraženijih begunaca Evropske unije i kumom pokojnog šefa „škaljarskog klana“ Jovana Vukotića.

Kako izveštavaju mediji iz Republike Srpske, Mladen Samardžija uhapšen je u akciji kodnog naziva „Tokio“ u apartmanu jednog hotela na Jahorini, a sa njim je uhapšena i Tijana Tegeltija, bivša supruga Milana Tegeltije, nakadašnjeg predsednika Visokog sudskog i tužilačkog saveta BIH.

Navodno je Tijana, nakon razvoda, u ljubavnoj vezi sa uhapšenim Samardžijom koji je bio na Interpolovoj poternici zbog sumnje da rukovodi organizovanom kriminalnom grupom koja se bavi međunarodnom trgovinom opojnim drogama na području Evropske unije, BiH, Republike Srbije i Republike Crne Gore, a istragom je utvrđeno da on stoji iza pošiljke više od 40 kilograma kokaina i pola kilograma heroina.

Nakon hapešnja na Jahorini oglasila se policije Republike Srpske saopštenjem da je u akciji hapešnja, pronađena droga, oružje i veća količina keša. 

– U akciji s pripadnicima Uprave za organizovani i teški kriminalitet učestvuju i policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a uz podrušku Europola, a do sada je oduzet jedan kilogram kokaina, 8.000 KM, 122.580 evra, četiri pištolja, laptop, više mobilnih telefona, manja količina marihuane, 20 komada metaka kalibra 9×19 mm i više vozila- dodaje se u saopštenju.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare