„TEŠKO MI JE DATI VLAST POSLE 30 GODINA“ Zvicer i Milović OPLELI po Lazovićima: Daju pare u DPS, lopovima da dele između sebe

Šef kavačkog klana Radoje Zvicer i odbegli policajac Ljubo Milović su, a što proizilazi iz transkripta sa Skaj aplikacije, razmenili i teške optužbe na račun svog kolege i saradnika, bivšeg operativca ANB-a, Petra Lazovića i njegovog oca, nekadašnjeg pomoćnika direktora Uprave policije (UP), Zorana Lazovića.

Njih dvojica su, naime, saglasni da su se otac i sin promenili od kada je kontrolu nad policijom preuzeo Zoran Brđanin.

„Teško im je dati vlast posle 30 godina”, piše Zvicer, a Milović dodaje:

„A okle, avetinje, teško podnet da posle 30 god. ne možeš da odlučuješ. Lopingeri sve. Nikad se ovaj posvađao nije bez sa značkom. Lako je tako. Vodiš Neška, Željka i Ivana i službeno sve. I imaš sistem iza sebe. Neka prodaju mu*a drugima, meni neće. I još traže da mi šipkamo Mandića”.

Zvicer ga, kako prenose „Vijesti”, pita: “što su to oni uradili”, a Milović vraća da daju pare u DPS.

„Daju pare u DPS, lopovima da dele između sebe, ja sam ispoštovao u Grahovo i dao svima po sto eura što su isprozivali ministra Stijovića”…

Iako je, zajedno sa ostalim kriminalnim grupama, vredno radio i na kreiranju takve takve atmosfere, šef kavačkog klana Radoje Zvicer, u prepisci na Skaj aplikaciji sa odbeglim policajcem Ljubom Milovićem, poručivao je da je „bolesno podizati decu u Crnoj Gori“.

Šef kavčana iznosi to mišljenje nakon što ga je Milović obavestio da su tadašnji glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i šef Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Dragan Radonjić podnijeli krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora ANB-a, Dejana Peruničića.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/borba.me/Vijesti

Preneo: V.B.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare