JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA SE PROVODILA U BEOGRADU! Sedela je u publici, a onda je izašla na binu i krenulo je LUDILO

Glumica i model Olga Kirilenko (44), jedna od najlepših žena na svetu, snimljena je sinoć u beogradskom klubu, kako uživa i provodi se.

Svi koji su sinoć bili u klubu imali su tu sreću da vide Olgu i u akciji.

Olga Kurylenko, Olga Kuriljenko
FOTO: INSTAGRAM/OLGAKURYLENKOOFFICIAL

Naime, ova glumica, najpoznatija po ulogama Bondove devojke Kamil Montes u filmu „Quantum of Solace“ i Taskmastera u filmu „Black Widow“, i sama je, slučajno, postala deo programa beogradskog kluba „Lafayette“.

Olga Kirilenko je ukrajinsko-francuska glumica i model. Rođena je 1979. u Berđansku, sa 16 godina je otišla u Pariz, da se bavi modelingom. Glumačku karijeru je počela 2004. godine, u filmu Hitman 2007. je zabeležila prvu veliku ulogu, a slavu je stekla kao Kamil Montes u filmu Quantum of Solace, kao Bond devojka.

Ogla je u modelingu za kratko vreme postala svetsko ime, dok se nije 2006. povukla i posvetila glumi: pojavila se na naslovnim stranicama magazina Madame Figaro i Marie Claire, a postala je zaštitno lice brendova Bebe, Clarins, i Helena Rubinstein. Hodala je za Roberta Kavalija, a pojavila se u katalogu Victoria’s Secret.

UDARNA VEST.rs (Kurir/Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare