TEODOSIĆ VERUJE U BOLJE DANE ZVEZDE MERIDIANBET! Treba nam malo sreće i da POBEDIMO sve tri!

Crveno-beli doživeli deveti poraz ove sezone.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izgubili su dramatičnu završnicu u Vitoriji protiv Baskonije rezultatom 85:87 i sada su na skoru 4-9.

Miloš Teodosić je, uz najefikasnijeg Rokasa Gedraitisa (24 poena) i Džoela Bolomboja (14p) bio među najzapaženijima sa 13 koševa i šest asistencija, ali ni to nije pomoglo srpskom prvaku da izbegne novi poraz na duplom gostovanju u Španiji.

– Igrali smo bolju odbranu, zalagali smo se više. Opet smo primili dosta poena u prvom poluvremenu, uspeli smo da se vratimo, imali šut za pobedu. Mogu da kažem da nam je trebalo i malo sreće, ali nadam se će nam se vratiti u nekom drugom trenutku – rekao je Teodosić za „Sport Klub“. 

Osvrnuo se proslavljeni plej na samu utakmicu, naglasivši da su pred zvezdašima neophodne pobede u sledeće tri utakmice.

– Sigurno da je nervoza uticala, toliko smo želeli tu pobedu, da igramo što bolje… Imali smo puno zicera i otvorenih šuteva koje smo promašivali, naročito u prvom poluvremenu. Sad nam slede tri utakmice u Beogradu i mislim da će nam one pomoći da se vratimo na pobednički kolosek, da pobedimo sve tri – nastavio je organizator igre Zvezde Meridianbet.

Izabranici Janisa Sferopulosa još čekaju pobedu na gostujućem terenu u Evroligi, dok je kod kuće ekipa slavila četiri puta. 

– Velika je razlika. Imamo veliku pomoć navijača, igramo sa većim samopouzdanjem. Mislim da nam je potrebna jedna utakmica da se dobije na strani i nadam se da će ta utakmica doći uskoro – istakao je Miloš Teodosić.

Crvena zvezda Meridianbet u 14. rundi evroligaškog takmičenja dočekuje Albu iz Berlina, a taj duel se igra 14. decembra u Beogradskoj areni. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare