BACILA SE POD VOZ ZBOG TUGE ZA MUŽEM! Detalji nesreće u Pančevu: „Nadala se da će Dejan da preživi, ta vest je dotukla“

Žena koja je sinoć oduzela sebi život oko 20 sati tako što se bacila pod voz na železničkom mostu u naselju Dankovo u Paraćinu je Aleksandra C. (41), a ubila se od prevelike tuge zbog smrti svog supruga Dejana (50), koji je preminuo samo par sati ranije, kažu njihovi sugrađani.

Kako pričaju stanovnici Žabara, naselja u kom je ovaj bračni par živeo, iz jedne beogradske klinike, gde se Dejan lečio, stiglo je obaveštenje da on nije izdržao četvrtu operaciju i da je preminuo, a nesrećna Aleksandra nije mogla da izdrži tu psihičku bol i da prihvati muževljevu smrtZbog toga je, van sebe, par sati kasnije otišla do pruge koje se nalazi u blizini i odlučila da prekrati sebi život na železničkom mostu u trenutku dok je nailazio voz.

Dejanu pre dvadesetak dana pukla trbušna aorta

– Dejanu je pre dvadesetak dana pukla trbušna aorta i borio se za život na nekoj klinici u Beogradu. Već je tri puta bio operisan, ali nije izdržao četvrtu operaciju i umro je. Aleksandra se sve vreme nadala da će njen muž da preživi, pa je ova vest dotukla. Oboma je ovo bio drugi brak. Iz prethodnih imaju odraslu decu, ona dve ćerke, on dva sina. Svi su živeli zajedno u njegovoj kući u Žabaru. Njih dvoje su se beskrajno voleli. Bili su doslovce kao jedno, toliko su se lepo slagali. On je bio zaposlen u „Paraćinki“, a radio je i keramičarske poslove, a ona mu je pomagala – navodi jedan od Dejanovih prijatelja.

Paraćin u šoku

Paraćin je u šoku zbog zlehude sudbine ovog bračnog para, čiji se život, spletom nesrećnih okolnosti, okončao tragedijom.

– Neka te anđeli čuvaju – poslednja je objava koja se može pročitati na Fejsbuk profilu Aleksandre, koja je odlučila da ne može da nastavi život bez svog supruga.

Uviđaj je na železničkom mostu obavila saobraćajna policija zajedno sa stručnom ekipom „Železnica Srbije“, a Više javno tužilaštvo je obavešteno o samoubistvu.

Podsetimo, žena starosti oko 40 godina poginula je sinoć kada je na nju naleteo putnički voz u naselju Dankovo, u Paraćinu, nedaleko od nekadašnje Fabrike štofova „Branko Krsmanović“.

Tragedija se dogodila na železničkom mostu u blizini veoma frekventnog pružnog prelaza u tom naselju.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. 

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

UDARNA VEST.rs (Blic/Novosti)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare