PARTIZAN – GRAFIČAR Šok u Humskoj: Zvezdina filijala povela maestralnim golom, pa dobila crveni!

Fudbaleri Partizana i Grafičara igraju od 16 sati u Humskoj utakmicu osmine finala Kupa Srbije. Sva dešavanja sa poslednjeg duela te faze možete da pratite iz minuta u minut na Sportalu.

Partizan – Grafičar 0:1 (0:0, u toku je drugo poluvreme)

73′ Guteša opet brani. Ponovo je bio dobro postavljen prilikom šuta Natha.

69′ Šehović preko gola. Spustio mu je loptu Zahid, levi bek Partizana je bio u dobroj poziciji, ali je „ošamario“ loptu…

66′ Grafičar ostaje sa desetoricom! Veliku glupost napravio je napadač Babakar drugim žutim kartonom jer je s leđa nagazio Saničanina.

65′ GOL! Majstorija Ognjena Ajdara! Fantastično se ubacio ispred jednog igrača Partizana ulaskom sa desne strane u sredinu i poslao prelepu „kiflu“ u mrežu Partizana sa 20ak metara.

59′ Saldanja pravo u Gutešu. Uneo je Brazilac živost u igru Partizana, odmah se osetio njegov ulazak sa nekoliko lepih poteza. Sada je ponovo pretio sa distance, ali je bilo slabo…

57′ Ogbu zaustavio Saldanju, Partizan tražio penal. Bio je to start u kaznenom prostoru, Nigerijac dominira u Humskoj.

50′ Guteša brani udarac Saldanje. Brazilac je oprobao šut sa 20ak metara, ali je još jednom koncentrisana bila „jedinica“ Ljubičastih.

Idemo u drugo poluvreme.

Opis prvog poluvremena

Jako interesantnih 45 minuta gledali smo u Humskoj, bez obzira na to što nije bilo golova. Nije ih bilo najviše zahvaljujući golmanima Jovanoviću i Guteši. Baždar se ispromašivao u samom uvodu, čak četiri puta mu je ukrotio udarce čuvar mreže Grafosa, za šta je mogla da usledi kazna. Međutim, iskusni Jovanović je skinuo dva zicera Babakaru, dok je Ajdar isto toliko puta mogao da kazni lidera Superlige. Zvezdina filijala se u odličnom svetlu pokazala na travi favorita, kao da nije iz nižeg ranga, bez obzira što Partizan igra u kombinovanom sastavu.

Kraj prvog poluvremena. Nema golova u Humskoj, ali smo gledali jako zanimljivu utakmicu.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare