„MA, KO JE ONA?“ Maja besna zbog Tijanine izjave da NE BI KAFU POPILA SA NJOM: „Ona je persona non grata“

Maja Marinković poznata je kao skandal majstor, a pored toga što joj je ljubavni život jako turbulentan i privlači veliku pažnju javnosti, takođe i u prijateljstvima ima oscilacije i sa drugaricama neretko završi na ratnoj 

Poznato je da je Maja godinama unazad bila u jako dobrim odnosima sa starletom Tijanom Ajfon, koja joj je pružala podršku tokom boravka u rijalitiju, a kad je Marinkovićeva pauzirala sa učešćem bile su jako bliske i često provodile vreme zajedno.

Međutim, to više nije tako.

Da je zaista došlo do kraha prijateljstva između njih dve, potvrdila je najpre Maksimovićeva, a sada je i Maja progovorila o raskolu, te usput žestoko oplela po nekadašnjoj drugarici.

– Šta bi rekla da saznaš da se oglasila tvoja bivša drugarica Tića i rekla, citiram: „Da sam bila pametna, ni kafu ne bih popila sa Majom“, šta bi joj poručila? – glasilo je pitanje koje je Maja dobila.

– Ma, stvarno ne znam ko je to, davala sam dovoljno reklame ljudima koji nisu to zaslužili. Što se tiče tih persona non grata, zaista ne bih komentarisala. Mnogi pokušavaju da se kače na mene, ali je to prohujalo sa vihorom – rekla je Maja u „Eliti“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare