NAKON SALVI UVREDA: Prija se obratila zagrebačkoj publici, pojedinci iz Hrvatske se obrušili na nju, a ona sada IZAZVALA HAOS

Aleksandra Prijović večeras održava svoj poslednji peti koncert u zagrebačkoj Areni, a sada se dotakla i komentara fanova iz Hrvatske koji su razočarani time što je četvrti koncert po mnogima bio najbolji i sa najboljim gostima, ali i da je najduže trajao od svih do tad.

– Hoću i šesti, sedmi i deseti koncert i volela bih da pevam svaki dan. Toliko mi je lepo i toliko sam srećna. Priča se ovih dana koji je koncert bio najbolji. Znate li koji je meni bio najbolji? Svaki koji je sa vama. Trudiću se da snimam što bolje pesme i da vas nikada ne izneverim, jer sve ono što radim, radim srcem i dušom. Ja ovaj posao volim najviše na svetu, ali uvek kažem, bez publike koja te voli ništa ne bi bilo moguće. Svako veče milion puta kažem “hvala”, ali to je zaista najmanje što mogu da kažem kada ste vi u pitanju. Hvala za svaku kupljenu kartu, hvala sa svakog ko je odvojio vreme i došao na moj koncert – rekla je pevačica na ivici suza, dok je publika skandirala; “Šesti, šesti”, aludirajući da žele i šesti koncert zaredom u Areni.

Podsetimo, Aleksandre Prijović se surela sa kritikama da joj je četvrti koncert u Zagrebu bio neuporedivo bolji nego prethodna tri, kako zbog izbora gostiju, tako i dužine trajanja, međutim pojedinci nisu štedeli ni Lepu Brenu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/A.P./M.K.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare