ZVEZDA „IGRE PRESTOLA“ ZAVRŠILA NA SUDU ZBOG ZLOSTAVLJANJA MALOLETNICE: Izneti svi detalji optužnice protiv slavnog glumca

Zvezdu hit serije „Igra prestola“ Džozefa Geta čeka preliminarno sudsko saslušanje u Los Anđelesu zbog optužbe za seksualno eksplicitni kontakt s maloletnicom na internetu. Kako donosi Daily Mail, 51-godišnji britanski glumac pojavio se u ponedeljak na sudu sa svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom i spisateljicom Mersi Malik. Sudija Višeg suda Kim Ngien naredila je da se Get pojavi na preliminarnom saslušanju koje je zakazala za 18. decembar, kada se očekuje da tužitelji iznesu dokaze koji su navodno pronađeni u Getovoj kući u Los Anđelesu. Do tada, glumac će ostati na slobodi uz kauciju od 5000 dolara.

Voleo bih da razgovaram o ovome, ali moj advokat mi je savetovao da u ovom trenutku ništa ne komentarišem„, kazao je Get nakon kratkog saslušanja za DailyMail.com u ponedeljak.

Uhapšen je u Los Anđelesu u aprilu 2022., a njegov dom pretražili su policijski službenici Odeljenja za maloletnike, Jedinice za internetske zločine protiv dece (ICAC), naoružani nalogom za pretres. Optužen je za „kontakt s maloletnicom zbog seksualnog prestupa“, a takođe se suočava i s drugom optužbom, onom za posedovanje oružja za napad. Na kasnijim pojavljivanjima pred sudom izjasnio se nevinim za sve tačke optužbe, a iako mu je odobrena kaucija od tek 5000 dolara, takođe mu je naređeno da ne sme provoditi vreme s maloletnicima bez nadzora, da nema pornografske sadržaje i da ne koristi društvene mreže, osim za posao. Nedelju dana nakon uhapšenja, Get koji je inače rođen u Londonu, a poslednjih 18 godina živi u SAD-u, oglasio se na Tviteru i oštro negirao optužbe.

Naravno da želim da se pozabavim apsolutno zastrašujućim i potpuno neistinitim optužbama koje su nedavno iznesene protiv mene. One su 100-postotno kategorički krive i nepromišljene. U potpunosti sarađujem s policijom i LAPD-om kako bismo došli do prave istine. Veselim se što ću ‘oprati‘ svoje ime. Hvala svim mojim prijateljima i obožavateljima koji znaju da je ovo neistina i razumeju da iz pravnih razloga ne mogu dalje komentarisati taj slučaj na društvenim mrežama“, izneo je glumac. Njegova devojka Mersi Malik (51) takođe je na društvenim mrežama kritikovala optužbe, nazivajući ih više nego suludima.

Jedna od Getovih najistaknutijih uloga bila je uloga Tena Vorga u vrlo popularnoj HBO-ovoj seriji „Igra prestola“. Get je takođe glumio u nekoliko blokbaster filmova, uključujući Diznijev rimejk „Dambo“, „Star Trek Into Darkness“ i „Thor“.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare