OTKRIVENO ŠTA JE OTAC MONSTRUM RADIO POSLE OTMICE I UBISTVA MALE VANJE: Evo ga, tu je svaki dan, ima ključ! REČI MAJKE LEDE KRV

Aleksandru Đorčevskom, ocu kidnapovane i ubijene Vanje (14) iz Skoplja, određen je pritvor od 48 sati.

Đorčevski je jedan od osumnjičenih u slučaju monstruoznog ubistva devojčice i navodno je podatke o Vanji dao direktno prvoosumnjičenom Ljupču Palevskom koji je trenutno u bekstvu.

Ministar policije Oliver Spasovski je ranije na konferenciji za novinare nagovestio da Đorčevski negira umešanost u slučaj.

Međutim, prema izjavama trojice osumnjičenih, otac je dao podatke o vremenu i mestu kad će Vanja biti sama, kako bi mogla da bude kidnapovana, a potom da se od njene majke zahteva novac.

Mala Vanja Đorčevska, podsetimo, kidnapovana je 27. novembra oko 7.20 sati kad je otišla od kuće u školu.

Informaciju je kidnaperima navodno dao njen otac koji je, iako nije živeo sa Vanjinom majkom i njenom sestrom, imao ključ od stana i stalno je bio sa porodicom. To je potvrdila i majka devojčice Zorica dok je trajala potraga za Vanjom.

– Evo, tu je svaki dan, ima ključ od stana. Oboje smo orijentisani na decu. Nemamo prekinutu vezu. Evo ga pored mene – rekla je Vanjina majka novinarima portala Skoplje 1 u ponedeljak oko 20 sati.

To je bilo svega nekoliko sati nakon što je Vanja ubijena.

Vanjini kidnaperi su prema navodima iz istrage devojčicu savladali u ulazu, vezali joj noge i ruke, a zatim spakovali u vreću za spavanje i odvezli do automobila „sitroen“ kojim su pobegli.

Nepuna tri sata kasnije, Vanja je ubijena, nakon što su otmičari saznali da je slučaj prijavljen policiji, a tog dana otac je bio u stanu sa bivšom suprugom i njihovom drugom ćerkom.

Telo nestale devojčice je pronađeno 3. decembra, a istog dana je pronađeno i telo Panče Žežovskog iz Velesa čiji je automobil korišćen za otmicu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Z.Ko/Glamur)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare