LUKASU IZVRŠITELJI POKUCALI NA VRATA! U sekundi može da izgubi 500.000 EVRA, ovako izgleda sporni PENTHAUS, skandal nad SKANDALIMA

Pevač Aca Lukas gostovao je pre par godina u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom pokazao svoj luksuzni stan.

Naime, Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac u luksuznom stanu, a kako se šuškalo u medijima penthaus je plaćen 500.000 evra i sudeći i po nameštaju nije se štedelo ni na opremanju. Kao što je poznato dok je bio u braku sa Sonjom oni su zajedno živeli u ovom stanu, kao i njihova ćerka Viktorija, ali su se posle razvoda dogovorili da on ostane u ovom luksuzu.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jednom delu se nalazi beli klavir, kao i klavijatura. Kako je Aca ljuibitelj igrica neizostavni su džojstici i igrice. Što u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

U kuhinji sve ima svoje mesto, bez previše detalja. U pevačevoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogromno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

Stan pevača Ace Lukasa nekoliko puta je bio u žiži interesovanja, počev od toga kako ga je kupio, na čije ime je uknjižen pa do toga da su izvršitelji kucali na vrata. Pevač nikad nije krio da je od Saše Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan, a tek kada isplati dug stan prelazi u vlasništvo pevača, što je on navodno i uradio.

Aca je kasnije ponovo dospeo u žižu interesovanja kada su mu izvršitelji zakucali na vrata zbog duga koji je navodno imao prema biznismenu Dejanu Petroviću Tigru. Međutim, kako pevač nije bio vlasnik stana, nisu mogli ništa da mu uzmu. Situacija se polako stišala, a Aca je onda jednom prilikom otvorio vrata svog luksuznog doma.

UDARNA VEST.rs (Kurir / Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare