Novi detalji monstruoznog ubistva u Bijeljini: Evo sa koliko UDARACA SEKIROM je sin usmrtio majku, pa zapalio njeno telo

Dosadašnja istraga pokazala je da je M. V. (18) sa najmanje dva udarca sekirom usmrtio majku S. V. (50) u njihovoj porodičnoj kući u Bijeljini.

Nakon što je ubio majku, M. V. je zapalio njeno telo i kuću, kako bi prikrio dokaze, saznaje Srpskainfo.

– Odmah nakon što je ugašen požar na telu su primećene povrede zbog čega je naređena i obdukcija tela. Daljom istragom utvrđeno je da on nju najmanje dva puta udario sekirom u glavu i da je ona tom prilikom zadobila povrede glave i mozga od kojih je preminula na licu mesta – rekao je izvor Srpskainfo.

Ovo monstruozno ubistvo se desilo juče u 8 časova i mestu Velika Obarska kod Bijeljine.

U OJT Bijeljina rekli su da je S.V. preminula usled teške povrede glave i mozga, koje povrede su joj nanesene udarcima sekirom.

– Za smrt se sumnjiči njen sin M.V. (18). Nakon što je nastupila smrt oštećene, osumnjičeni je zapalio njeno telo. On je i uhapšen – rekli su u juče u OJT Bijeljina.

Izvor Srpskainfo pojasnio da za sada nije poznato šta je motiv ovog ubistva, a očekuje se da bi uskoro moglo biti više informacija.

Ubici će biti predložen pritvor, a u koliko on bude sarađivao sa policijom i tužilaštvom moglo bi se saznati zbog čega je odlučio da majku ubije na ovako brutalan način.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare