UŽIVO: DERBI U HUMSKOJ! Partizan protiv Vojvodine želi da se vrati pobedama! Duljaj prelomio – OVIH 11 igrača počinje meč!

Derbi meč 17. kola Superlige Srbije u subotu od 15.30 odigraće Partizan i Vojvodina.

Susret je na programu u Humskoj, a sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice možete pratiti putem lajv-bloga na portalu Kurir.rs.

PRENOS UŽIVO:

Partizan – Vojvodina

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Kanute, Belić – Kalulu, Natho, Zahid – Saldanja.

VOJVODINA (4-2-3-1): Carević – Lazarević, Rosić, Crnomarković, Giorbelidze – Milosavljević, Nikolić – Ivanović, Zukić, Malbašić – Vukanović.

PRVO POLUVREME:

UOČI MEČA:

Fudbaleri Partizana posle katastrofe protiv TSC-a i poraza od 0:4 u prošloj rundi Superlige Srbije, pokušaće da se vrate pobedama u meču sa Vojovodinom u Humskoj. Pred ovu utakmicu crno-beli bili su prvi na tabeli sa 40 osvojenih bodova, dok je Vojvodina bila na sedmom mestu sa 22 boda.

Igor Duljaj istakao je da zna da Partizan čeka težak zadatak.

– Znate kako, vi možete uvek da se pripremite, imate plan kako želi da igrate, takođe i protivnički tim ima plan kako želite i – drugi minut gol, sve pada u vodu. Moramo da budemo fokusirani od samog početka, naravno, biće drugačija igra, drugačija utakmica, drugačiji intenzitet, biće drugačije, tad nismo bili u takmičarskoj formi ni mi, a ni oni. Oni polako dolaze do svoje forme, sve bolje i bolje igraju. Mnogi očekuju da mi moramo svakog da pobedimo, ali ja nikakav pritisak ne stavljam na svoju ekipu. Samo sledeći protivnik, fokus na našu igru i da damo sve od sebe – rekao je Igor Duljaj, pa dodao:

– Za nas je svaka utakmica derbi, tako i ova utakmica sa Vojvodinom. Biće teško, oni su odigrali dve teške utakmice protiv Crvene zvezde i TSC-a. Popovićev rad tek sada dolazi do izražaja, igraju odlično, imaju dosta iskusnih igrača u timu, odlična ekipa i po tradiciji oni su uvek nezgodan protivnik po nas. U prošlosti su nam mnogo puta uzeli bodove, ali igramo na našem stadionu, na našem terenu i najveći je motiv da se dobrom igrom odužimo svima koji su došli na prošlu utakmicu da podrže našu ekipu. To je meni najveći motiv, a verujem i igračima, da dođe ponovo 8.000 ili 10.000 duša koji dolaze čistog srca da podrži svoj tim.

Prethodni meč ovih rivala u Humskoj završen je 4:1 za Partizan, a Vojvodina na pobedu protiv crno-belih u Beogradu čeka još od 2016. godine kada je ovaj tim slavio sa 3:1.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport / Ž.S.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare