Užas u Zemunu: Progonio suprugu iako je imao zabranu prilaska, pa obio vrata stana njene majke

Protiv muškarca P. P. (51) iz Beograda Treće osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužni predlog zbog sumnje da je zvao svoju suprugu, dolazio na njenu adresu i obio vrata stana u kojem živi njena majka, uprkos zabrani prilaska.

Sumnja se da je on 7. novembra u Zemunu učinio produženo krivično delo kršenje zabrane utvrđene merom bezbednosti u sticaju sa krivičnim delom uništenje i oštećenje tuđe stvar, saopštilo je tužilaštvo.

On je u više navrata pozivajući telefonom svoju suprugu oštećenu P.Z. i dolazeći na adresu na kojoj živi majka oštćene, prekršio zabranu utvrđenu izrečenom merom bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom, koja mu je izrečena presudom Drugog osnovnog suda u Beogradu od 13. oktobra i kojom mu je zabranjeno da uznemirava i komunicira sa oštećenom kao i da se približava oštećenoj na udaljenosi od 50 metara i da pristupa u prostor oko mesta njenog stanovanja i neprijavljenog boravišta.

Osumnjičeni je oštetio ulazna vrata stana čiji je vlasnik Grad Beograd a koja se nalaze u zgradi u kojoj stanuje majka oštećene gde oštećena boravi.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je preložilo sudu da optuženom produži pritvor koji mu je određen rešenjem Trećeg osnovnog suda u Beogradu od 13. novembra, te da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od ne kraćem od dve godine i šest meseci.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare