DEČAK U PANČEVAČKOJ ŠKOLI HTEO DA PONOVI MASAKR IZ „RIBNIKARA“: Evo šta je pronađeno kod njega – nastavljaju se jezive pretnje i pored tragedije koja je sve zavila u crno!

Ponovo pretnje smrću u školi, policija i nadležni organi su odmah obavešteni o ovom slučaju.

Učenik treće godine Tehničke škole „23. maj“ u Pančevu izazvao je ozbiljnu zabrinutost nakon što je juče napravio spisak „koga želi da ubije“, simulirajući masakr koji se dogodio u maju u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. 

Podaci o ovom slučaju ukazuju na ozbiljan problem koji zahteva hitnu pažnju nadležnih organa, s obzirom na to da se naša zemlja još uvek nije oporavila od prethodnih tragedija.

Kako se saznaje, ovo nije prvi put da isti učenik pravi takve preteće spiskove, što dodatno povećava ozbiljnost situacije.

Ostala deca u školi su vidno uznemirena, te su poslata kod psihologa na razgovor kako bi im se pružila podrška. Nakon razgovora, deca su puštena kući.

Policija i nadležni organi su odmah obavešteni o ovom slučaju, a očekuje se da preduzmu neophodne korake kako bi istražili ovaj ozbiljan incident i preduzeli odgovarajuće mere kako bi se zaštitila sigurnost svih učenika u školi.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare