PA, NE MOGU JA DA DOVEDEM 12 DŽORDANA! Obradović zagremeo posle pobede i pitanja da li su Ponjitka i Kaminski nivo Evrolige

Željko Obradović na konferenciji posle velike pobede nad Panatinaikosom izneo je svoje viđenje meča:

– Igrači su se neverovatno borili do zadnjeg sekunda. A, kada se boriš sve je moguće. Zahvaljući smo izvukli i produžetak, a imali smo i napad da rešimo meč u regularnom delu. Izuzetno sam zadovoljan! Čestitam igračima i naravno ljudima koji nam pomažu sa tribina. Ja nemam reči da ima se zahvalim za sve ovo što nam pružaju godinama – počeo je priču Obradović.

Osvrnuo se i na povratak kapitena, koji je mnogo značio…

– Kevinu je ovo prva utakmica posle dugo vremena. Odigrao je kapitenski, nadam se da su to svi videli. Aleksi nije lako da igra sa maskom, ali tu je, pomogao.

Trener crno-belih je potom pričao o ključnom momentu meča:

– Mislim da je bio trenutak kada smo posle tajm-auta odigrali dobru odbranu postigli prvo tri, pa dva poena. Borbenost je bila neverovatna! Bile su tu i greške, ali to je sastavni deo igre.

Upitan je bio Obradovića da li su Ponjitka i Kaminski profil igrača za Evroligu!

– Naravno da jesu! Kaminski igra napadački izvanredno! Ne možemo mi u Partizan da dovedemo 12 Džordana?! Da svi igraju i napad i odbranu isto? Pa, to je nemoguće. Čovek ima mane, bori se, izuzetno je inteligentan igrač. Ponjitka isto. Izuzetno sam zadovoljan njihovim ponašanjem. Ja ne mogu da jurim igrače koji sve imaju, takvih igrača je malo…

Naredno pitanje bilo je vezano za spekulacije oko dolazaka pojačanaj…

– Mogu da zamislim koliko će da bude još spekulacija! Meni su važni ovi igrači ovde koje imam…

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare