Dečak lio suze zbog Alekse Avramovića uživo na RTS, nije mogao da veruje: Dušane, svaka ti čast! /VIDEO/

Aleksa Avramović rasplakao je jednog dečaka. Mališan po imenu Dušan (osam) gostovao je na RTS-u, i to sa sjanim razlogom, i pričao je o svom idolu, košarkašu Partizana. Zbog obaveza srpski igrač nije mogao da dođe da ga upozna, pa mu je umesto toga poslao video-poruku. Čim ju je čuo prvo se nasmejao, a onda nije mogao da zadrži emocije. Počeo je da plače od sreće!

Njegov otac odmah ga je zagrlio, Dušan je počeo da briše suze i baš je bilo emotivno.

– Ćao Dušane, veliki pozdrav za tebe, svaka ti čast na tome što radiš i što želiš da pomogneš svojim drugarima – rekao mu je Aleksa Avramović u poruci.

Detalj sa meča Evrolige: KK Partizan - KK Alba, Aleksa Avramović /Foto: Sportal/Aleksandar Dimitrijević
Detalj sa meča Evrolige: KK Partizan – KK Alba, Aleksa Avramović /Foto: Sportal/Aleksandar Dimitrijević

Kada je smirio emocija Dušan je počeo da priča o humanitarnoj akciji i pomoći onima kojima je potrebna uz pomoć projekta “Čep za hendikep”, ali ni to nije dugo trajalo. Ponovo je počeo da plače pod utiskom svega što mu se dogodilo.

Pogledajte i kako je taj momenat izgledao:

Osmogodišnji Dušan sigurno neće zaboraviti ovaj dan i poruku od Alekse. Otkrio je da navija za Partizan i nada se da će uskoro imati šansu da upozna Željka Obradovića, Aleksu i ekipu. Crno-beli ovog četvrtka (20.45 sati) igraju meč protiv Panatinaikosa u 11. kolu Evrolige.

Rasprodata Arena

Arena će protiv Panatinaikosa biti “puna k’o oko”. Za sve one koji nisu uspeli da dođu do ulaznice, obezbeđen je TV prenos. Meč će prenositi TV Sport klub 1, a prenos iz Arene počinje u 20.40 sati.

Biće ovo posebno veče za Partizan i njegove navijače jer će na parket Arene istrčati jedan od ljubimaca crno-belih, Matijas Lesor. Biće ovo posebna utakmica i za Željka Obradovića kojeg posebne veze spajaju sa Panatinaikosom

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare