Danas kišovito, a u ovom delu Srbije ujutro se očekuje ledena kiša: Temperatura do 10°C

U Srbiji u utorak oblačno sa kišom. U toku jutra u jugozapadnim, južnim, jugoistočnim i istočnim predelima Srbije očekuju se sneg, potom i kiša koja će se lediti pri tlu, a tokom dana uz dalje otopljenje kiša će padati i u ovim predelima. Sneg se očekuje na višim planinama.

Duvaće umeren do jak južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i sa olujnim udarima, dok se na planinama očekuje jak jugozapadni vetar. Krajem dana i tokom večeri vetar u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura od -4°C na jugu i jugoistoku do 4°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 5 do 10°C.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu u utorak oblačno sa kišom. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar.

U toku večeri vetar u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura 4°C, maksimalna dnevna 8°C.

Vreme narednih dana

Prema vremenskoj prognozi, u Srbiji u sredu oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Ujutro u severnim, tokom dana i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 3 do 7°C.

U četvrtak suvo i toplije, ujutro uz mraz.

U petak osetno toplije, ali uz naoblačenje. Duvaće veoma jak južni i jugoistočni vetarm u košavskom području i na planinama sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura do 20°C.

Za vikend oblačno i osetno hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a drugog dana vikenda uslova za susnežicu i sneg biće i u nižim predelima.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare