VUČIĆ O SERIJI BRUTALNIH LAŽI: Gašića volim! U najboljim smo mogućim odnosima! 

Zajedno smo ušli u SNS, poštujem ga kao prijatelja, idemo na rođendane deci, a oni samo neka izmišljaju…

S Batom nisam u dobrim odnosima? Bata Gašić je jedan od meni najbližih ljudi. Zajedno smo ušli u SNS, izuzetno sam ga poštovao i kao privatnika. Čoveka volim, ne znam šta bih rekao. Idem na rođendane njegovoj deci, ako me pitate. On se uvek postara da mojoj deci donese poklone pre svih ostalih. Vrlo je brižan i u najboljim mogućim smo odnosima.

Ovako je predsednik Aleksandar Vučićodgovorio na besmislene tvrdnje pojedinih opozicionih medija, pre svih portala Direktno, koji otvoreno podržava Dragana Đilasa i njegovu izbornu listu, te portala Nova, čiji je vlasnik tajkun Dragan Šolak.

NEBULOZNO

Svima koji iole prate političke prilike, naravno, bilo je jasno da je reč o potpunim glupostima, međutim, gledano iz opozicionog ugla to je stara matrica, koja kaže: ako prođe, prođe…

Optužbe o navodno narušenim odnosima unutar vrha SNS samo su se (očigledno planirano) nadovezale na idiotske (blago rečeno) napade na porodicu predsednika Srbije, u kojoj nisu bili pošteđeni njegovi roditelji, ali ni najmlađi sin Vukan (zamislite samo kakav treba da bude mozak onog ko izrekne tvrdnju da on, u stvari, ne postoji, te da Aleksandar Vučić prikazuje komšijsko dete).

Foto: Printscreen

A evo, na primer, šta je Šolakov portal napisao u jednom od svojih tekstova.

– Sukob Gašića i Vučića dugo traje. Počeo je još kada je, umesto trijumvirata Miloša Vučevića, Marka Đurića i Bratislava Gašića, a koji je trebalo da upravlja SNS, za predsednika stranke izabran Vučević. Gašić zbog toga nije bio zadovoljan jer je smatrao da je za SNS učinio mnogo više od Vučevića. Na kraju krajeva, on je bio finansijer stranke od samog početka – napisala je Nova u razgovoru sa neidentifikovanim izvorom.

Foto: Printscreen

PLUS HRVATI

Neidentifikovanim, naravno, zato što i ne postoji. Ali koga briga. Važno je nešto izmisliti, pa kasnije, po starom receptu, zvati sagovornike koji će da komentarišu tu izmišljotinu. Plus, uključiti pojedine hrvatske medije i eto spina za koji misle (pogrešno) da im može doneti neki poen. Na njihovu žalost, narod sve to lako čita…

Portal koji podržava Đilasa i Šolakovi mediji prevazišli sami sebe u laganju

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare