Pun mesec prelazi u znak Blizanaca: Ovako će uticati na sve znakove Zodijaka 

Poslednji pun Mesec u jesenjoj sezoni javlja se27. novembra u znaku Blizanaca.

Ova pojava, nazvana „Biver mun“ ili „Dabrov mesec„, označava kraj jeseni. Za manje od mesec dana počinje zima, a ovo je vreme da se duhovno pripremite za hladnoću zimske sezone. Astrologija nas priprema na ovaj događaj, uz znakove upozorenja.

Pun mesec u Blizancima se fokusira na komunikaciju, jer zvezdom ovog znaka vlada Merkur. „Brbljiva“ planeta je trenutno u tranzitu Strelca, što nas tera da gledamo na stvari iz bliže perspektive. Druga strana je da možda govorimo asertivno pre nego što saznamo sve činjenice.

Merkur u Strelcu je sveznalac koji brani svoje stavove po svaku cenu. Ovaj plasman ne šteti rečima.

Pun mesec u znaku Blizanaca takođe može da nas podstakne da donosimo impulsivne odluke, koje karakterišu svi promenljivi znaci.

Najbolji način da se nosimo sa ovom lunarnom vibracijom je da proverimo svoje stavove pre nego što krenemo u svađu. Razmislite pre nego što govorite, da biste bili sigurni da ne govorite stvari zbog kojih ćete kasnije zažaliti.

Kako možete videti pun mesec u novembru 2023?

Pun mesec u Blizancima nastupa 27. novembra u 4.16 ujutro po istočnom vremenu i izgledaće kao pun oko tri dana.

horoskop, zodijak, astrologija

Šta je astrološko značenje punog meseca u novembru 2023?

Pun mesec se smatra vremenima oslobađanjau astrologiji. Međutim, svaki pun mesec poprima drugačiju ličnost, u zavisnosti od toga šta se još dešava u kosmosu.

Akciona planeta Mars, koja je u Strelcu, i vladajući Saturn, koji je trenutno u Ribama, aktiviraju pun mesec u Blizancima. Ovo stvara intenzivnu energiju koja bi mogla da nas ograniči u našim odnosima i donošenju odluka, dok izaziva sukobe sa drugima, kao i interno, prenosi „Today.com“.

Kako ovo utiče na sam znak Blizanaca?

Možda se osećate emotivnije nego obično zbog punog meseca. Odvojte vreme da shvatite zašto se ovako osećate. Koristite pun mesec za neko unutrašnje istraživanje.

UDARNA VEST.rs(Ona.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare