„ZAUSTAVILI SMO TAJ PAD ZBOG MERA“ Vučić u Hit tvitu: „Hoćete da budete hvaljeni od svih ili da uradite nešto za svoju zemlju?“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u Hit tvitu na televiziji Pink gde govori o gorućim temama u zemlji i regionu.

– Svim srcem sam uz listu „Srbija ne sme da stane“. Učestvujem u kampanji i ulažem mnogo energije. Srbija je promenila svoje lice i drugačija je zemlja. Nas je sve manje zbog niskog prirodnog priraštaja. Zbog mera koje smo preduzeli za treće i četvrto dete taj pad smo zaustavili – kazao je Vučić i dodao:

– Da pobede neki drugi, ne mogu da obiđu sve što sam imao čast da otvorim i položim kamen temeljac, a akamoli da okreče. Imamo 550.000 ljudi formalno zaposlenih. Obnovili smo zemlju i vratili život i sigurnost među ljude – rekao je Vučić.

– Zašto podržavam listu „Srbija ne sme da stane“? Jer nam je potrebno jedinstvo. Nije sve u resursima, ali je u rukovodstvu i kako će država da funkcioniše. 

„Hoćete da budete hvaljeni od svih ili da uradite nešto za svoju zemlju?“

Vučić je istakao da ne trguje kada je politika u pitanju i dodao da je važno da se kaže ljudima šta je dobro za državu, jer država nije igračka. 

– Suština je da pred sebe postavljate cilj. Hoćete li da budete hvaljeni od svih ili da nešto uradite za svoju zemlju? Ja bih voleo ovo drugo. Smejem se pretnjama – kazao je on.

Podsećamo, Vučić je danas dočekao učenike i nastavnike osnovne škole „Sveti Sava“ iz Žerovnice sa Kosova i Metohije.

Kako je rekao, prethodnih godina su izgradili tri škole na Kosovu i Metohiji.

– Obnovili smo 5 vrtića i 29 škola, možemo i više, zahvalan sam roditeljima što štite otadžbinu, što u teškim uslovima znaju da imaju samo jednu zemlju, Srbiju. Hvala i vama deco, što volite svoju zemlju i na tome što ćete svojim znanjem da doprinesete njenom napretku – istakao je on.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare