UŽIVO PREDSEDNIK VUČIĆ DOMAĆIN DECI SA KiM: „Mnogo sam srećan što vas vidim danas u Beogradu“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas učenike i nastavnike OŠ „Sveti Sava“ iz Žerovnice sa Kosova i Metohije.

https://youtube.com/watch?v=KkwsFBUYf1E%3Fsi%3DxJfFF_N1Kitx2vOp

Vučić se prvo fotografisao sa mališanima, a potom se obratio.

– Draga deco sa Kosova i Metohije, iz Žerovnice, mnogo sam srećan što vas vidim danas ovde u Beogradu. Radostan sam što ste pre dolaska u Palatu Srbija posetili i Studenicu i Žiču, naše velike svetinje – rekao je on.

Predsednik je dodao da će država nastaviti da ulaže u napredak dece na Kosovu i Metohiji.

– I ono što ste pitali za muzički kabinet, do računajte da je rešeno. Mi smo u prethodnom periodu uradili potpuno nove tri škole, renovirali oko dvadeset. Posebno sam srećan što imate divne nastavnike i vaspitače. Oni vam nedvosmisleno govore kakva je budućnost pred vama, šta je to što morate da znate da pomognete svojoj zemlji – ističe Vučić.

On dodaje da je zahvalan roditeljima mališana koji štite i brane državu Srbiju.

– I u uslovima najgoreg progona oni znaju da imaju jednu zemlju, a to je Srbija. Hvala vam draga deco što ćete svojim obrazovanjem doprineti napretku Srbija. Ako postoji još nešto što mislite da možemo da uradimo, mi ćemo uraditi. Molim vas da nam to kažete. I srećan sam što ste videli kako nam izgleda Hram Svetog Save, ali sam posebno srećan kada znam da smo makar malo pomogli našim svetinjama na KiM – rekao je predsednik.


UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare