POZNATO KO JE POGINUO U LANČANOM SUDARU Među povređenima u jezivoj nesreći u Kragujevcu tri tinejdžera, svi iz putničkih vozila, evo u kakvom su stanju

Jedan muškarac je poginuo, a osam osoba je povređeno u sudaru tri putnička vozila i autobusa na državnom putu Kragujevac-Batočina. Kako prenosi RTS, među osam povređenih nalazi se i troje tinejdžera.

Kako smo ranije pisali, jezivi lančani udes dogodio se nešto pre 19 časova, a na licu mesta bio je veliki broj pripadnika Policijske uprave Kragujevac, Vatrogasno-spasilačke brigade i Zavoda za urgentnu medicinu.

Kako je načelnika Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu rekao, pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade su, izuzetno brzom intervencijom, izvukli i spasili osobe koje su bile zarobljene u automobilima, a iz autobusa je evakuisano više od 20 osoba.

Svi povređeni se nalazili u putničkim vozilima

Jelena Tijanić iz Zavoda za urgentnu medicinu saopštila je da su osam osoba prevezli u UKC Kragujevac, pet odraslih osoba i tri tinejdžera. Svi povređeni nalazili su se u putničkim vozilima.

U spasavanju povređenih učestvovalo je pet ekipa vatrogasaca-spasilaca, četiri ekipe hitne pomoći i policija.

Vozač poginuo na licu mesta

Reč je o licima sa različitim stepenom povreda iz tri automobila koja su učestvovala u teškom udesu na državnom putu, gde je jedan vozač na licu mesta poginuo, prenosi Informer.

U pitanju su članovi tri porodice, a prema informacijama kojima u ovom trenutku raspolažemo, njihovo zdravstveno stanje je stabilno. Oni su nakon zbrinjavanja u UKC Kragujevac podvrgnuti dijagnostici i neophodnim terapeutskim procedurama.

Automobili smrskani nakon udesa


Kako se vidi na slici, vatrogasci pokušavaju da izvuku povređene iz smrskanog vozila, dok se u pozadini vidi i autobus koji je učestvovao u udesu, a na kome je takođe pričinjena velika materijalna šteta.

UDARNA VEST.rs (RTS, Blic, Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare