Pevačica doživela strašnu nezgodu u svojoj kući: Pala sa velike visine, nije mogla da ustane mesecima 

Jelena Kostov re 3 godine doživela je nesreću u svom domu na planini Goliji. Ona je tada pala sa visine od tri metra i tom prilikom polomila sedalnu kost.

Bivša „Zvezda Granda“ i pevačica Jelena Kostov pre 3 godine doživela je nesreću u svom domu na planini Goliji.

Ona je tada pala sa visine od tri metra i tom prilikom polomila sedalnu kost. Ova nezgoda je zahtevala hitnu medicinsku intervenciju, ali i dug period oporavka.

Nesreća koju je doživela Jelena, ostavila je dubok trag kako na nju, tako i na njenu porodicu, ali je uz veliku podršku supruga i dece uspela da prevaziđe teške trenutke oporavka.

Izjavila je da je ljubav i podrška najbližih igrala ključnu ulogu u njenom procesu ozdravljenja.

Jelena je shvatila koliko je važno fokusirati se na ono što je zaista bitno i ne dozvoliti nebitnim stvarima da utiču na njen emotivni balans. Ovo iskustvo ju je transformisalo i navelo da ceni svoje prijatelje i porodicu više nego ikad pre.

– Sve to što mi se dogodilo me je trgnulo, sada sam neka druga osoba, ne dozvoljavam stvarima koje su nebitne da me iznerviraju. Ljubav i podrška naših najbližih je od velikog značaja. Psiha je čudo. Drago mi je što sam shvatila koliko veliki krug prijatelja imam oko sebe. Sve se iskristalisalo u mom životu“, rekla je za „Story“.

Jelena je nedavno proslavila prvi rođendan svoje naslednice Mile, a tim povodom organizovala je gala slavlje.

– Devojčice moja, kako je brzo došao prvi rođendančić, a kao da je bilo juče kada si se rodila i u naše živote unela čaroliju. Volim te onako kako samo mame znaju – napisala je na Instagramu Jelena uz snimak svoje mezimice, koju je ubrzo i krstila u Hramu Svetog Save.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare