Osumnjičeni za pokušaj ubistva iz Srbije uhapšen u Tivtu

N.L. (45) iz Srbije koga traži Interpol zbog pokušaja teškog ubistva, uhapšen je u Tivtu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Kako navode, NCB Interpol Podgorica je 24. novembra primio obaveštenje da se u jednom hotelu u Tivtu nalazi osoba koja se potražuje na međunarodnom nivou, prenosi Rtcg.

„Naime, N.L. (45) iz Republike Srbije je pokušao da se sakrije u unutrašnjosti ovog objekta, a nakon toga je pokušao i bekstvo iz istog, međutim, u tome je sprečen i u noći između 24. i 25. novembra oko 02.35 sati kontrolisan je od strane policijskih službenika NCB Interpol-a Podgorica i Odeljenja bezbednosti Tivat u blizini pomenutog hotela u tom gradu“, piše u saopštenju.

Proverom je utvrđeno da je reč o osobi za kojom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu poternicu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja izvršeno 2016. godine.

„Lišen je slobode i priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici koji mu je odredio ekstradicioni pritvor“, zaklučeno je u saopštenju.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare