Ponovo se oglasila Selma Bajrami nakon što je isplivao snimak na kom pokazuje DVOGLAVOG ORLA Pevačica poručila: „Neko je pokušao da me ugrozi“

Bosanska pevačica, Selma Bajrami, šokirala je sve kada je na jednom svom nastupu pokazala dvoglavog orla.

Naime, Selma je pevala pesmu „Valle Kosovare“ u jednom trenutku pokazala dvoglavog orla, a ceo snimak je isplivao na mrežama.


Ona se oglasila za domaće medije, a sada se oglasila i na svom Instagram profilu.

– Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gde pevam albansku pesmu pokušajuci da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratioca/fanova zna, moji su koreni s Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži „Odakle si sele“ npr, rado ću otpevati. Muzika pobeđuje svako zlo, a ja sam uvek bila pevačica koja peva za sve narode! I za Bošnjake, i za Srbe, i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi, a ja vam šaljem ljubav – napisala je Selma Bajrami.

Selma Bajrami

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare