„OSTAO JE DO POLA VAN LIFTA – PRESEKLO GA JE“ Očevidac o užasnoj nesreći u Beogradu – Čuo buku i sjurio se, zatekao JEZIVU SCENU!

Jutros oko 8 časova dogodila se tragedija u zgradi Bigza na Savskom vencu kada je lift usmrtio B.V. (57). U zgradi se trenutno odvijaju radovi a jedan od radnika bio je svedok ove tragedije.

Jedan od radnika u zgradi našao se na licu mesta i ispričao kako se ova nesreća dogodila.

Kako je rekao u zgradi se nalaze novi liftovi koji još nisu pušteni u rad, teretni liftovi u kojima se stalno nalazi momak koji upravlja liftom i drugi stari lift – onaj u kojem je poginuo čovek.

– To je običan lift ima prednja vrata, a ona unutrašnja za senzor nema. U tom liftu postoji prekidač i kada vas čovek koji vozi lift odveze na sprat na koji idete mora da pritisne taster i dužan je da isključi lift na taj prekidač da ga ne bi neko u međuvremenu pozvao, da lift ne bi krenuo. Čovek koji je poginuo je verovatno zaboravio da isključi prekidač, krenuo je da otvori vrata, u međuvremenu je neko pozvao lift i pošto je lift brz on je ostao do pola van lifta i tako je čovek nastradao, preseklo ga je– priča očevidac za Telegraf.rs.

Kako kaže ovo se dogodilo na petom spratu zgrade dok je on bio na šestom, kada je čuo buku brzo je strčao sprat niže.

– Ja sam prošao baš sa te strane gde je čovek poginuo i zatekao hitnu pomoć, policiju i vatrogasce – priča on.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare