SPECIJALCI SEKU BETON, I PSI TRAŽE EVU U RUŠEVINAMA Detalji eksplozije: Ovo je mogući uzrok! Krov odleteo u drugo dvorište

Danas oko 15 časova došlo je doeksplozije u naselju Mužije u Zrenjaninu. Na licu mesta se saznaje da je eksplozija bila veoma jaka.

Komšija koji se nalazio u blizini, u početku nije znao o čemu se radi, ali rekao je da se policija stvorila za nekoliko minuta.

Policija je vrlo brzo ušla u urušenu kuću i spasila muškarca M.M. (70), koji je prebačen u Urgentni centar u Zrenjaninu, i nije životno ugrožen, dok se žena Eva M. (70) nalazi zarobljena ispod ruševina i ne zna se u kakvom je stanju.

Požar je manje više lokalizovan, a specijalni tim, koji je došao iz Zemuna, testerama pokušava da seče betonski temelj kako bi se došlo do nesrećne žene, za koju se ni ne zna da li je preživela eksploziju. Na licu mesta su i specijalci sa psima.

„Eksploziju je čulo skoro celo naselje. A koliko je bila jaka svedoči i to da je deo krova odleteo u komšijsko dvorište. Svuda su stakla. U svakomslučaju nakon eksplozije stoigli su vatrogasci i komšije i uspeli su da izvuku M.M. dok je njegova supruga ostala zarobljena u ruševini“, objašnjava komšija.

Inače, u ulici na bezbednom su deca povređenog čoveka, ćerka i unuci. Oni tu u kraju imaju radnju.

„Dobra i poštena porodica“, priča komšija i dodaje da se svi nadaju da će žena biti izvučena živa.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Telegraf/Informer/Novosti)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare