Mogla je da bude đak generacije, a on je glavni „krivac“ što nije: Barbara Bobak ga „proklinje“ i danas

Nažalost, nije bila đak generacije, a nedavno je otkrila zbog čega je ta titula završila u rukama drugog učenika

Omiljena pevačica među mladima, Barbara Bobak , zasigurno može da se pohvali obrazovanjem. Bila je vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u gimnaziji, a studirala je programiranje.

Barbara nažalost nije bila đak generacije, a nedavno je otkrila zbog čega je ta titula završila u rukama drugog učenika.

– Luka Ćurčić, proklinjem ga i danas. Da bi uopšte bio u izboru za đaka generacije moraš da imaš sve petice tokom svih godina, ali i diplome sa takmičenja. Ja sam išla na razna takmičenja i iz biologije na okružno i engleskog jezika, ne sećam se da li sam stigla i do državnog, ali je on bio i u sportskom timu škole i mislim da je to presudilo –objasnila je Barbara.

Barbara je istakla da joj nije krivo zbog toga:

– Šalim se, mene to nije interesovalo, mene je to začudilo što sam ja kandidat za đaka generacije, može i bez toga. Mene čudi i sada ovo i što toliki ljudi dolaze i vole to što radim, ceo život se čudim –dodala je  Bobakova „Extra Fm“, pa zaključila:

– Bitno je da znaš šta hoćeš i da voliš svoj posao. Ja nisam mogla da prihvatim i radim nešto što ne volim i ne mogu da živim.

Pre nego što je postala poznata, Barbara je imala uspešnu karijeru u drugoj oblasti.

– Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani i pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku – rekla je ona i dodala:

– Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla.

– Radili smo neku algebru koja mi je išla katastrofa i samo sam rekla: „Ne znam šta ja radim ovde, odoh da se oprobam kao pevačica, pa kako mi krene!“. Brzo sam počela da radim svadbe i kulturica-svirke. Pročulo se za mene, da li zbog harizme, da li zbog pevanja, ali svakom se dopalo nešto drugo – ispričala je Barbara jednom prilikom za „Alo“.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare