NOVOPAZARSKA POLICIJA NIJE ZNALA KUD ĆE PRE! Smrt zbog droge, stravičan sudar kod škole i hapšenje dilera za MANJE OD 24 SATA 

Teška protekla 24 časa u Novom Pazaru. Beživotno telo pronađeno je juče u stanu u tom gradu. Nakon toga oko 22:00 dogodila se i teška saobraćajna nesreća, a tom prilikom povređeno je više osoba.

Novopazarska policija lišila je slobode i lice osumnjičeno za trgovinu narkoticima.

Detalje ovih odvojenih događaja donosi reporter Kurir TV Emir Ličina.

– Zaista težak dan za Novi Pazar i mnogo posla za novopazarsku policiju. Juče je u ovom gradu, u ulici 8. mart, pronađeno beživotno telo 45-godišnje žene. Taj slučaj prijavio je njen emotivni partner koji ju je zatekao u njihovom stanu gde su živeli kao podstanari, kako nezvanično saznajemo. Ono što smo uspeli da saznamo od komšija i od onih koji učestvuju u ovoj istrazi je da je žena dugogodišnji korisnik opojnih droga, mada još uvek to nisu zvanične informacije. Telo je poslato na obdukciju i čekamo rezultate, odnosno izveštaj analiza koje će biti sprovedene – izvestio je Ličina.

Nakon toga, dogodila se i teška saobraćajna nesreća u Novom Pazaru.

– Moram naglasiti da je do udesa došlo u neposrednoj blizini osnovne škole. Sreća u nesreći je da se to dogodilo tokom noći jer na toj deonici puta nema trotoara, a zaista je frekventno kada su u toku časovi. Dva automobila su se sudarila dok je jedan pokušavao da se isključi, odnosno skrene u drugu ulicu. Drugi koji je dolazio iz suprotnog smera je naleteo na njega i tom prilikom nanete su teške telesne povrede trojici ljudi koji su bili u automobilima. Hitna služba je brzo reagovala, odmah su ih hospitalizovali, lekari prate njihovo stanje. Ono što smo mi saznali je da nema životno ugroženih, ali da se zbog ozbiljnosti povreda o njima mora i danas voditi računa – istakao je novinar Kurir TV.

Takođe, novopazarska policija juče je lišila slobode muškarca iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo – nedozvoljena proizvodnja i prodaja opojnih droga.

– U garaži je pronađeno 160 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, a u neposrednoj blizini, u napuštenoj zgradi, pronađena je kesica u kojoj se nalazilo više manjih pakovanja marihuane od po 35 grama. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće predat nadležnom tužiocu – zaključio je Ličina.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare