„MOLIM VAS, OSLOBODITE IH“ Bahar sa slikama dece u rukama uputio POTRESAN APEL Hamasu – trener Zvezde se slomio pred kamerama! 

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahariskoristio je novembarsku pauzu za odigravanje mečeva reprezentacija kako bi napustio Srbiju i po prvi put od početka rata na Bliskom istoku posetio porodicu u Izraelu.

Bio je to prvi kontakt sa voljenima izraelskog stručnjaka nakon više od mesec dana, a iz Izraela se vratio sa snažnom porukom koju je poslao preko društvenih mreža.

Barak Bahar apeluje na pripadnike Hamasa da puste decu koja su oteta kada je početkom oktobra počeo napad njihovih jedinica na teritoriju Izraela, pre nego što su se povukli u Gazu, gde su odvedeni i zarobljenici. Po rečima trenera Crvene zvezde svi taoci treba odmah da budu pušteni!

„Na dan terorističkog napada na Izrael, 7. oktobra, više od 30 dece je kidnapovano i odvedeno u Gazu. Hamas ih drži u zarobljeništvu već pet nedelja. U ime kidnapovane dece, molim vas – oslobodite ih, vratite sve taoce kući, odmah“, napisao je Barak Bahar u objavi uz koju je priložio i video snimak.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport / Mondo)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare