Željko Obradović oprezan pred naredni meč: „U Ljubljani smo prošle sezone dva puta izgubili…“

Crno-beli idu na megdan neugodnom protivniku

Košarkaši Partizana će u okviru 8. kola ABA lige gostovati ekipi Cedevita Olimpije, a taj meč na programu je u ponedeljak od 17.30 časova u „Stožicama“.

Crno-beli su u petak savladali Albu na domaćem terenu u Evroligi sa 89:74, a sada ih očekuje meč sa Ljubljančanima koji su im u prošlosti zadavali dosta problema.

Svoje izlaganje pred ovaj sustet imao je trener Partizana Željko Obradović, koji je istakao da crno-beli neće imati nimalo lak zadatak.

– Pred nama je utakmica u Ljubljani, gde smo prošle sezone dva puta izgubili i gde tokom poslednjih nekoliko godina Partizan veoma teško dolazi do pobede. Cedevita Olimpija ima dobar tim, imaju dosta iskustva i sigurno nas čeka jako težak zadatak. Ništa novo neću reći ako ponovim da energija i koncentracija tokom svih 40 minuta utakmice donose prevagu. Tako će biti i sutra. A na nama je da učinimo sve kako bi te stvari bile na našoj strani – naveo je Obradović

Sa druge strane, košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz je izjavio da će crno-beli na teren izaći sa velikom željom i motivom.

– Svesni smo kakav nas izazov očekuje. Teško gostovanje protiv veoma dobrog tima u kom je nekoliko vrlo iskusnih igrača. Pripremamo se najbolje što možemo i sutra ćemo sigurno izaći na teren sa velikom željom i motivom da prikažemo najbolju igru – rekao je aramaz.

Nakon sedam odigranih kola Partizan i Cedevita imaju isti skor, a ostvarili su po pet pobeda i dva neuspeha.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare