SRBIJA – BUGARSKA Vraćaju se „Orlovi“ u igru, Babić nas je vratio u igru – 2:2 

UŽIVO: Srbija – Bugarska 2:2 (Veljković 17- Rusev 59, Despodov 66), Mađarska – Crna Gora 2:1(Soboslaj 66, 68 – Rubežić 36).

Šok vodi Bugarska!

Srbija je posle prvih poluvremena čak i prva u grupi. Vodimo 1:0 protiv Bugarske, a Crna Gora ima prednost u Budimpešti. Što se tiče meča u Leskovcu… Videli smo odličnu Srbiju u prvih 20 minuta, ali i zatim period slabe igre u narednih 15 minuta. Moramo da izgledamo bolje u drugom poluvremenu.

Evo kako su izgledali tokovi mečeva:

Srbija – Bugarska 2:2 (Veljković 17, Babić 82 – Rusev 59, Despodov 66), Mađarska – Crna Gora 3:1 (Soboslaj 66, 68 – Rubežić 36).

Kraj u Leskovcu. Mađarska daje treći gol, Srbija je na EP!

82. minut – GOOOOOL! Babić!

Zicer za Crnu Goru! Jedan na jedan situaciju pred golom Mađara ne koriste Crnogorci…

73. minut – Šok! Nova velika šansa za Bugarsku. Pa, šta se ovo dešava sa Piksijevim timom?!

72. minut – Vlahović je postigao gol, koji je poništen zbog ofsajda.

66. minut – GOL! Bugarska vodi! 1:2! Skandlozna igra Srbije je kažnjena od strane upornih Bugara. Ispala je kompletna odbrana Orlova, pa je Despodov od centra išao sam ko golu Srbije i lako savladao Milinković-Savića.

Srbija može da odahne – Mađarska daje dva gola za samo dva minuta! Tako da smo sada gotovo sigurni na EURO, bez obzira na ishod našeg meča.

63. minut – Vlahović odmah preti! Kostić je centirao, a Dušan je glavom šutirao pored gola.

62. minut – Umesto Đuričića na terenu je Vlahović. Nije najjasnije zašto Srbija sa Vlahovićem od početka.

60. minut – GOL! Bugarska izjednačuje.

53. minut – Zicer za Bugare! Doduše, bio je ofsajd pre toga, ali je čudesno odbranio Vanja Milinković-Savić… Gol ne bi bio priznat ni da je pogodio Gruev, ali svakako brine što gosti stvaraju ovakve šanse.

49. minut – Neverovatna situacija. Bugari su sami sebi dali gol (u želi da zadrži loptu u igri ubacio ju je u sopstveni gol), ali lopta je napustila igra pre toga, pa je taj pogodak poništen. Ovo se baš retko viđa…

46. minut – Počela su druga poluvremena mečeva.

Srbija je posle prvih poluvremena čak i prva u grupi. Vodimo 1:0 protiv Bugarske, a Crna Gora ima prednost u Budimpešti. Što se tiče meča u Leskovcu… Videli smo odličnu Srbiju u prvih 20 minuta, ali i zatim period slabe igre u narednih 15 minuta. Moramo da izgledamo

44. minut – Napada Srbija sa svih strana, ali nedostaje završni pas…

Šok u Budimpeši – Vodi Crna Gora. To znači da smo trenutno prvi u grupi, ali i sto tako ne smemo da izgubimo, jer tada ispadamo.

36. minut – Šutevi Živkovića i Kostića nisu pogodili metu.

34. minut – Posle perioda dobre igre Bugarske, naša reprezentacija ponovo preuzima kontrolu. Nekoliko dobrih napada, ali bez završnog udarca.

U Budimpešti da sada bez prilika, poprilično oprezna igra sa obe strane na meču Mađarska – Crna Gora.

28. minut – Kakva šansa za Bugarsku! Despodov je šutirao sa 20 metara, a lopta je pogodila prečku, pa stativu. Sreća za Srbiju. Velika sreća.

21. minut – Velika šansa! Mitrović je odlično šutirao glavom, ali maestralna intervencija Naumova. Odlična igra Orlova u prvih 20 minuta meča.

17. minut – GOOOOL! 1:0! Veljković vodi Srbiju ka EURO. Prvo je Gudelj glavom pogodio prečku, a onda je Veljković bio na pravom mestu i plasirao loptu u mrežu.

11. minut – Totalna ofanziva Srbije. Lukić je sada pokušao sa 20 metara, ali pravo u gomana Bugarske.

11. minut – Totalna ofanziva Srbije. Lukić je sada pokušao sa 20 metara, ali pravo u gomana Bugarske.

7. minut – Prva šansa za Srbiju! Kostić je šutirao sa više od 25 metara, ali lopta je otišla malo pored stative gola rivala…

3. minut – Srbija je počela ofanzivno meč. Atmosfera na tribinama je sjajna i prisutno je preko 8.000 gledalaca.

1. minut – Počeli su mečevi u Leskovcu i Budimpešti. O drugom meču u našoj grupi opširnije čitajte u posebnoj vesti.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare