„DANAS SVAKO MOŽE DA POSTANE POZNAT, ALI NE I ZVEZDA!“ Dragana Mirković dala svoj sud o društvenim mrežama: Brzo prođe!

Dragana Mirković u šou „Rame uz rame sa Draganom“, koji se emituje subotom i nedeljom od 20 časova na Kurir televiziji, progovorila o uticaju društvenih mreža na popularnost.

Poznato je da folk diva ima iza sebe višedecenijsku karijeru i mnogo hitova, zbog čega je mnogi smatraju najvećom regionalnom zvezdom na Balkanu, a ona smatra da je sada u novijem dobu, lakse doći do popularnosti nego pre, ali kratkotrajne.

– Danas je mnogo lakše doći do publike, zahvaljući društvenim mrežama, svako može da postane poznat, ne baš zvezda, ali da postane interesantan na mrežama. To jako brzo prođe, jer društvene mreže melju, one su u sekundama. One ne ostavljaju ime, to u sekundama prolazi i zato je sada mnogo teže opstati i postati prava zvezda, nego ranije, a s druge strane, biti poznat je mnogo lakše.

„Rame uz rame sa Draganom“ subotom i nedeljom od 21 sat

Počeo je novi zabavni format Kurir televizije „Rame uz Rame sa Draganom“ koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare