MAĐARI ZA DVA MINUTA PREOKRENULI PROTIV CRNE GORE, PA SA PRVOG MESTA IDU NA EP! Ludnicu na „Puškaš areni“ gledali su svi u Srbiji!

Fudbalska reprezentacija Srbije od 15 časova igra protiv Bugarske u Leskovcu u poslednjem kolu Grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

U isto vreme na „Puškaš areni“ u Budimpešti igraju Mađarska i Crna Gora.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru rezultatom 3:1 u poslednjoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Meč je loše počeo po Mađare, pošto je u 36. minutu Crna Gora došla do vođstva. Tada je Rubežić zatresao mrežu rivala, a od tog pogotka, usledila je potpuna inicijativa domaćeg sastava.

Napali su Mađari, zaigrali potpuno ofanzivno i uspeli da slome protivnika u drugom poluvremenu, i to za samo dva minuta.

Prvo u 66. a potom i u 68. minutu, a u oba navrata u strelce se upisao Soboslaj koji je rešio pitanje pobednika na ovom meču.

Na Evropsko prvenstvo Mađarska se plasirala kao prvoplasirana ekipa u grupi, dok je drugo mesto pripalo reprezentaciji Srbije koja je danas remizirala sa Bugarskom u Leskovcu.

Još pre same utakmice, računica je bila apsolutno jasna! Srbiji je danas odgovarala i pobeda i remi kako bi ostvarila plasman na Evropsko prvenstvo.

Međutim, postojala je šansa i da Srbija zauzme prvo mesto u grupi, a za to je bila potrebna pobeda Crne Gore, koja se nije desila.

Uživo,

Mađarska – Crna Gora: 3:1

Drugo poluvreme:

93. minut – GOOOOL! Mađari vode sa 3:1!

68. minut – Gooool! Kakva ludnica na „Puškaš areni“! Mađarska je preokrenula protiv Crne Gore! Ponovo se isti igrač upisao u strelce!

66. minut – Gooool! Mađarska je izdjednačila! Soboslaj je na efektan način matirao protivničkog golmana i svom timu doneo izjednačenje!

36. minut – Gooool! Crna Gora vodi minimalnim rezultatom, Rubežić je zatresao mrežu rivala!

Računica je jasna – Srbija sa pobedom ili remijem prolazi na Evropsko prvenstvo.

Međutim, postoji šansa i da zauzme prvo mesto u grupi. Ukoliko „Orlovi“ savladaju Bugarsku, a Crna Gora slavi u Mađarskoj onda će Srbija biti prva u grupi i samim tim će upasti u drugi šešir na žrebu.

Mađarska ima 15 bodova, Srbija 13, Crna Gora 11, Litvanija 6, a Bugarska 3.

MAĐARSKA: Dibuš – Balog, Lang, A. Salai – Bola, A. Nađi, Stiles, Z. Nađi – Gazdag, Soboslaj – Adam.

CRNA GORA: Mijatović – Rubežić, Savić, Vujačić – Vešović, Janković, Kuč, Camaj, Vukčević – Jovetić, Osmajić.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare