„NEĆEMO RAZMAŽENA DERIŠTA“ Slavni pevač i njegova supruga šokirali STROGIM PRAVILIM vaspitanja, mnogi su ZGROŽENI

Ajda Fild otkrila je kako ona i njen suprug, uspešni muzičar Robi Vilijams imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja s njihovom decom u pitanju.

44-godišnja glumica i 49-godišnji pevač uvek lete prvom klasom, dok svoje četvoro dece teraju da lete ekonomskom klasom. Ajda je objasnila da ona i Robi sede odvojeno od svoje 11-godišnje ćerke Tedi, 9-godišnjeg sina Čarlija, petogodišnje ćerke Koko i trogodišnjeg sina Beaua kako bi ih podstakli da nauče da je prva klasa privilegija koju nisu zaslužili i ne mogu da sede tamo dok to sami ne budu mogli da priušte.

„Moja deca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem levo, a oni u red desno. To je užasno. Mislim, ljudi će misliti o meni da sam kučka. Ali nije mi u interesu da odgajam razmažena derišta. Moja deca će znati da je sedeti u ekonomskoj klasi sve dok sami ne budu mogli da plate drugi deo aviona“, objašnjava supruga Robija Vilijamsa za The Sunday Times.

Ona i njen suprug nisu jedini slavni roditelji koji imaju stroge stavove o tome kako odgajati svoju decu da ne postanu tipična nepo-deca, izraz koji se koristi za sve one čiji su roditelji slavne osobe, a „nepo“ je skraćenica za nepotizam.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare