NASTAVLJAMO DA RADIMO I GRADIMO! Predsednik Vučić posle posete Loznici: Sledeći će stadione dobiti Niš i Kragujevac, a onda…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas novi stadion u Loznici, a sada je najavio još sličnih sportskih objekata širom zemlje.

Predsednik Vučić je podsetio da su nove stadione prethodno dobili Zaječar i Leskovac, a da će uskoro isto zadovoljstvo imati i u Nišu i Kragujevcu, potom i u Kraljevu, Kruševcu, Smederevu, Novom Pazaru…

Vučić je na Instagram profilu „avucic“ objavio video sa današnjeg otvaranja stadiona u Loznici.

„Želim vam još mnogo ovakvih stadiona, još mnogo ovakvih uspeha i verujem da će ih biti u budućnosti“, navodi predsednik Vučić i dodaje:


„Sledeći su nam i Niš i Kragujevac. Čair je postao ruglo i niko se nije setio da ga uradi. A moraćemo da uložimo najmanje 80 miliona. Koliko god to nekome zvučalo patetično, kao što sam rekao u Leskovcu, samo vam dođe da zaplačete. Ja sam obišao mnogo stadiona u Engleskoj. Mnogo stadiona po svetu nije ovako lepih. Ovo je naša zemlja i ovo nije samo Beograd. Sada su i Loznica i Zaječar i Leskovac. I Niš i Kragujevac će imati lepše stadione nego Beograd. Onda nam ostaje da radimo dalje: Kraljevo, Kruševac, Smederevo, Novi Pazar. Pazar zaslužuje bolji i drugačiji stadion“.

Predsednik dodaje da se „polako sve menja“.

„Rastrčala se deca kao nikad u životu. To im je san, da igraju na ovakvom stadionu“.

Pored videa, predsednik Vučić je poručio: „Nastavljamo da radimo i gradimo! Srbija ne sme da stane“!

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare