Ocu i sinu pritvor zbog pokušaja ubistva: Žrtvu uboli šrafciferom i nožem

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Zoranu Raliću i njegovom sinu Nikoli zbog sumnje da su 12. novembra pokušali da ubiju Bojana Milivojevića u lazarevačkom naselju Orašac. Obojica su se prethodno, prilikom saslušanja u tužilaštvu, branili ćutanjem.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, najpre se u subotu oko 17.05 časova Zoran sukobio sa Milivojevićem, a potom se umešao i njegov sin Nikola i udario ga pesnicom u glavu. Kada je žrtva pala na asfalt, Zoran ga je šrafcigerom ubo u stomak, a i Nikola nožem posekao po vratu.

Otac i sin su pobegli, dok je Bojan ušao u svoj „land rover“ kako bi se odvezao do Doma zdravlja, ali se ubrzo zaustavio, izašao iz vozila i pao na ulicu. Vozilom Hitne pomoći prevezen  je u Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške povrede.

Nikola Ralić se, inače, već desetak godina nalazi na spisku narko-dilera koji objavljuje i po potrebi ažurira lazarevačko Udruženje „Sveti Sava“, čiji se članovi godinama bore protiv te pošasti u ovoj beogradskoj opštini.

Stari je znalac policije, s obzirom na to da su kod njega ranije pronađeni municija za automatsko oružje i pištolj. Spekuliše se i da je on jedan od naručilaca pucnjave do koje je nedavno došlo u jednom poznatom lazarevačkom kafiću. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare