UŽIVO! PARTIZAN – ČUKARIČKI: Crno-beli žele da nastave pobednički niz – poznati sastavi za večerašnji meč!

Fudbaleri Partizana dočekuju danas ekipu Čukaričkog, u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

Uživo, 

Partizan – Čukarički: 19 sati

Uoči meča:

Poznati sastavi za večerašnju utakmicu:

PARTIZAN: Jovanović – Filipović, Ilić, Marković, Antić – Belić, Kanute – Severina, Zahid, Natho – Saldanja

ČUKARIČKI: Filipović – Stanković, Kovačević, Vranješ, Tošić – Sisoko, Kovač – Endijae, Miladinović, Ivanović – Adetundji.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je predstojeća utakmica protiv Čukaričkog najvažnija do sada u sezoni, jer dolazi pred reprezentativnu pauzu, i dodao da pred taj superligaški duel ima problema sa golmanima.

„Ovo je, po meni, jedna od najvažnijih utakmica, iz jednog prostog razloga – posle te utakmice sledi pauza. I ono što je veoma važno je da moji igrači moraju da razmišljaju samo o toj utakmici, ne o onome šta će biti posle toga“, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

Crno-beli ovaj derbi kola dočekuju kao lideri domaćeg šampionata sa 37 bodova, dok je Čukarički trenutno deveti sa 17 bodova.

„Čukarički je imao tešku utakmicu protiv Fjorentine. Međutim, kao što smo videli u medijima, ima jedan broj igrača koji iz nekog razloga nisu igrali tu utakmicu, tako da očekujem sasvim drugačiji tim u odnosu na evropsku utakmicu. To je tim koji predstavlja srpski fudbal u Evropi, tako da imaju maksimalno poštovanje što se tiče mene i mojih igrača“, rekao je Duljaj.

Trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić rekao je da je Partizan favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici, ali da ima razloga za optimizam posle dobre igre protiv Fjorentine u Ligi konferencija.

„Partizan u poslednje vreme igra veoma dobar fudbal. Imaju 12 uzastopnih pobeda u Super ligi i to je za svako poštovanje. Imali su mnogo problema na početku sezone, dok su igrali i kvalifikacije za Ligu konferencija, ali su se konsolidolavali. Dobro su vođeni, individualno i timski su na visokom niovu i svesni smo da nas očekuje veoma zahtevna utakmica. I naravno, jasno nam je da je u ovom trenutku Partizan po svemu favorit u predstojećem meču“, rekao je Matić, preneo je Čukarički.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare