Vučević: Žene su stub svake porodice, celog društva i otadžbine Srbije

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević rekao je danas da su žene stub svake porodice, a samim tim i celog društva i otadžbine Srbije i da je iz tog razloga država odlučila da obezbedi mamografe i magnetne rezonance za svako mesto u zemlji.

– Žene su odgovornije, lojalnije, žene su sposobnije. Žene razumeju da država nije igračka i da izbori nisu igra – rekao je prvi na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, u obraćajući sa ženama iz Novog Sada sa kojima je razgovarao zajedno sa članicom SNS-a Biljanom Pantić Piljom.

Vučević je podsetio da je država kupila mamografe i magnetne rezonance, za gradove širom Srbije, kako bi obezbedila jednake uslove za zdravstvenu zaštitu građana, bez obzira u kom delu zemlje da žive, saopštila je SNS. On je istakao i da su ljudi snaga Srbije.

– Mi radimo, živimo za naše građane, za sve građane Srbije. Upravo zbog naše dece, zbog naših žena, zbog svih građana Srbije i zbog svih Srba, ma gde živeli, Srbija ne sme da stane – zaključio je Vučević.

Pantić Pilja je rekla da je izbor na građanima, te da oni odlučuju na predstojećim izborima.

– Građani će odlučiti da li žele politiku budućnosti, politiku koja je izgradila 147 bolnica, domova zdravlja, kliničkih centara i zdravstvenih objekata, ili žele povratak u prošlost – navela je Pantić Pilja.

Vučević i Pantić Pilja istakli su da Srbija ne sme da stane i pozvali na apsolutnu i jedinstvenu podršku listi „Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane“.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare