ANITINA LJUBAVNICA VEČE POSLE RASKRINKAVANJA IMALA UDES: Nakon što je Matori sve rekla u lice, zakucala se u auto! Ovo su detalji

Matea Car, poznata TikTokerka iz Hrvatske, noćas je gostovala u „Eliti“, gde je ispričala sve o tajnom dopisivanju s udatom Anitom Tomić, o čemu bruji Balkan.

Ona se potom suočila sa Anitinom partnerkom Jovanom Tomić Matorom i sve joj ispričala, nakon čega je usledio raskid dveju partnerki. Matea je dobila niz pretnji i uvreda na svoj račun na društvenim mrežama, a danas je usred Beograda doživela saobraćajku!

Srećom, kako nam je ispričala, reč je o sudaru u kom niko nije zadobio povrede.

– Imala sam manju saobraćajnu nesreću, sudarili smo se ja i čovek ispred mene. Naglo je zakočio, srećom njemu ništa, mi smo slupali ceo branik, ali nema veze, preživećemo i to – rekla je za Pink.rs Matea, a na pitanje da li ovo što joj se desilo tumači kao neki negativan znak posle svega što se noćas izdešavalo, kroz osmeh nam je rekla:

– Ja ne znam da li je ovo neki negativan znak:“Beži, ne dolazi, ne pričaj, ćuti“, šta je ovo… Ali videćemo, šta bude, biće – poručila je Matea.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Pink.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare