Majka brutalno ubijena, njena mala deca je pronašla s ranom u grudima: Policija hitno traži pomoć javnosti

Jedan muškarac je uhapšen nakon što su majku koja je brutlano ubijena pronašla njena mala deca. Zločin se jutros dogodio u Mančesteru, javlja „Mirror„.

Policajci su pozvani zbog žene s „ozbiljnim povredama“ i požurili su na lice mesta u Djuksgejt Grouvu u Litl Haltonu u Salfordu.

Navodi se da je žrtva, stara 35 godina, zadobila samo jednu ubodnu povredu grudnog koša. Dvoje male dece žrtve pronašlo ju je povređenu.

Služba hitne pomoći rekla je za „Mirror“ da su poslali hitnu pomoć nakon što su primili poziv oko 2.42 ujutro. Oni su potvrdili da je jedna pacijentkinja prebačena u bolnicu, gde je kasnije preminula.

Policija je pokrenula poteru nakon što je osumnjičeni pobegao sa lica mesta.

Ubrzo je uhapšen 45-godišnjeg muškarac.

Meštani su rekli da je incident potresao zajednicu i da se ništa ni slično ovom brutlanom ubistvu majke  nije dešavalo u njihovoj ulici ranije.

Drugi su rekli da nisu mogli da spavaju i da žele da napuste to područje nakon zastrašujućeg napada.

Prijavljeno je da se forenzičari takođe fokusiraju na imanje koje se nalazi u toj ulici. Dva kombija forenzičara parkirana su ispred kuće.

Očevidac je rekao da meštani nisu u mogućnosti da „voze ili prelaze ulicu“.

Stanovnica koja u tom kraju živi sedam godina rekla je da je šokirana incidentom.

„To je razorno. To je šokantno“, rekla je ond, dok je druga stanovnica opisala kako ju je probudio zvuk sirena oko 3 sata ujutro i rekla da je bilo oko 15 vozila hitnih sližbi.

„Jedva samo mogla da gledam od silnih svetala“, rekla je ona, a jedan od komšija je izjavio da je „poražavajuće što se incident dogodio tako blizu Božića“.

„Ovde se svi poznajemo, to je užasno“, rekao je on.

Ovim povodom se oglasila i policija.

„U ranim jutarnjim satima, oko 2.40, policija je pozvana zbog prijave da je žena pronađena sa teškim povredama u Djuks Grouvu u Litl Haltonu. Ženu staru 35 godina pronašlo je njeno dvoje male dece sa jednom ubodom nožem u grudima, prevezena je u bolnicu i nažalost jepreminula.“

Glavni detektiv, inspektor Đina Brenan, iz tima za velike incidente, dodala je:

„Mi smo u ranoj fazi istrage, a iskusni tim detektiva nastavlja da izuzetno naporno radi na razumevanju sveobuhvatnog vremenskog okvira događaja koji će nam pomoći da sastavimo šta se desilo. Ovo je bio zaista užasan napad na majku, kom je svedočilo njeno dvoje male dece i zaista nam je potrebno da se javnost oglasi i da nam da informacije koje bi mogle da pomognu u istrazi.“

„Čovek, star 45 godina, pobegao je sa lica mesta, ali su ga policajci uhapsili zbog sumnje da je izvršio ubistvo i ostaje u pritvoru radi ispitivanja. Naša trenutna istraga pokazuje da mu je žrtva bila poznata i verujemo da mu je bila meta. Svesni smo da će incidenti ove prirode razumljivo izazvati zabrinutost u našim zajednicama u i da bismo uverili javnost, dodatni službenici će biti u okolini u narednim danima i svako ko ima bilo kakvu zabrinutost se ohrabruje da dođe i razgovara sa nama. Pozivamo ljude koji su bili u blizini u vreme incidenta da nam se hitno jave jer bi mogli imati informacije koje su od vitalnog značaja za našu istragu. Takođe apelujemo na sve vozače i stanovnike u oblasti, koji su možda snimili bilo šta što bi moglo biti od značaja za našu istragu na kamerama u svojim vozilima ili na svojim domovima da nas kontaktiraju“, dodala je ona.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare