„POGLEDAJTE MU OBRAZ!“ Novi Putinov snimak izazvao histeriju na mrežama: Da li je ovo novi dokaz da ruski lider IMA DVOJNIKA? (VIDEO)

Na društvenim mrežama ponovno se širi bizarna teorija o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Pojedini korisnici su uvereni da je zadnje pojavljivanje ruskog lidera Vladimira Putina u javnosti zapravo lažirano i da ga je obavio njegov dvojnik.

Snimljen je njegov susret s Žangom Jusijem, zamenikom predsednika Središnjeg vojnog komiteta Narodne Republike Kine u Novom Ogarjovu, izvan Moskve. Na snimcima se vidi kako Putin pozdravlja predstavnike medija, ali neki su uočili da njegovi obrazi čudno izgledaju. Tema o obrazima je eksplodirala na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali je li to zaista ruski predsednik, prenosi britanski Express.


Pojedini mediji često spekulišu da Putin za javne nastupe ponekad angažuje dvojnika kako bi sprečio moguće atentate.

– Dvojnik s implantantima u obrazima, napisao je jedan korisnik na X-u komentarišući poslednje pojavljivanje u javnosti.

Drugi je utvrdio da se Putin podvrgao estetskom zahvatu te da mu je „inekcija podigla i ispunila obraze“, a zatim je dodao kako je očigledno reč o glumcu.

– Ovo je „Putin ovalnog lica“, koji je dvojnik pravog Putina koji se pojavio tokom pandemije kovida – navodi treći korisnik.

Ima i korisnika koji nisu uvereni da je reč o dvojniku, navodeći kako Putin zapravo ima „mesečevo lice“.


– Uobičajena nuspojava dugotrajne upotrebe steroida (ne anaboličkih). Prilično prepoznatljiva – komentarisao je jedan korisnik.


– Po izgledu male modrice iznad obraza rekao bih da je ovo sveži filer – napisao je drugi.

– Pitam se kako on zaista izgleda bez estetskih poboljšanja – ređali su se komentari.

Otkako je pokrenuta ruska invazija na Ukrajinu kruže sulude teorije o Putinu, a uglavnom je reč o dezinformacijama. Među njima je i nedavna teorija da je Putin zapravo mrtav i da je u Kremlju u toku državni udar. Svakih par meseci piše se o tome kako je ruski lider teško bolestan i da mu je preostalo par meseci života.

Da li si ti Putin?

Podsetimo, slična teorija pojavila se nedavno, tačnije 4. novembra, kada je isplivao snimak na kojem se navodno Putin druži sa decom nakon polaganja venca na Dan narodnog jedinstva, njega jedno dete pita: „Da li si ti Putin?“


On uz oklevanje odgovara: „Za sada, jesam“, dok se čuje smeh okupljene dece.

I dok su neki to protumačili kao šalu ruskog predsednika, drugi misle da je to na snimku zapravo bio njegov dvojnik.

Komentarišući pitanje novinara o tome da Putin ima dvojnika, Peskov naglasio da to spada u kategoriju „apsurdnih lažnih vesti koje ne mogu izazvati ništa, sem osmeha“.

Evo kako su do sada izgledali svi navodni Putinovi dvojnici.

UDARNA VEST.rs (Jutarnji list, Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare