Milan Milošević se zvanično vraća na Pink! Oglasio se za Telegraf.rs, pa spomenuo Dušicu: „Nemam veze s njom“

Milan Milošević zvanično se vraća na televiziju Pink, što je za Telegraf.rs i potvrdio!

– Istina je, vraćam se na Pink i sigurno sam doneo pravu odluku. Još uvek ne mogu da pričam šta ću konkretno raditi, možda ću nešto više moći da kažem večeras u emisiji Amidži šou u kojoj gostujem. Za sada mogu samo da potvrdim da se defitivno vraćam – počeo je Milan za naš portal.

Na spekulacije da se vraća sad kad je Dušica Jakovljević dala otkaz, on kaže da ni ne zna ništa o njoj, kao i da njegov povratak nema nikakve veze sa njom i njenim odlaskom.

– Nemam blage veze sa Dušicom! Sve i da se vratim u rijaliti to nema veze s njom i njenim odlaskom, jer smo nas dvoje i ranije radili dve različite stvari, različite poslove. Ja sa čelnicima Pinka pregovaram duže od mesec dana. Sa njom se nisam ni čuo, niti znam bilo šta ne samo vezano z anju, nego i za bilo kog drugog voditelja sa Pinka – kaže Milošević za Telegraf.rs.

– Ja sam učestvovao u pravljenju tog projekta 2017. godine, deo sam svega toga i siguran sam, i da se vratim u Elitu kao voditelj, to će obradovati naciju i goreće Balkan – poručio je.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare