POGINUO GLUMAC SA TROJE DECE: Stradali u jezivoj nesreći, beba imala samo 8 NEDELJA! Tuga do neba 

Kaskader Taraja Ramzes, poznat po radu na filmovima „Crni panter“ i „Osvetnici“, tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Džordžiji, u SAD-u. Naime, kako se sanzaje, on je poginuo zajedno sa svoje troje dece – ćerkom Sundari (13), sinom Kisasi (10) i ćerkicom Fudžibo (8 nedelja), dok je njihova trogodišnja sestra Šazija preživela nesreću sa lakšim povredama.

Taraja je inače bio veoma aktivan u filmskoj industriji i učestvovao je u više od 43 projekta, uključujući i popularni film „Igre gladi: Lov na vatru“. Njegova smrt je šokirala njegovu porodicu, prijatelje i kolege, a najbliži su odlučili da otvore stranicu za prikupljanje donacija za organizaciju sahrane.

Tarajina majka, Akili Ramzes, oprostila se od svog sina i unučića na Instagramu, napisavši: „Neka Bog blagoslovi njihove duše. Nedostajaćete.“ Ova tragedija ostavila je veliku prazninu u životima Tarajine porodice i prijatelja, ali i u svetu filma gde je ostavio dubok trag svojim kaskaderskim veštinama.

Taraja je bio poznat po profesionalnom i preciznom radu na setu, a njegovi kolege ga opisuju kao izuzetno talentovanog i dragog čoveka. Njegova smrt je veliki gubitak za filmsku industriju, ali i za sve koji su ga poznavali.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare