NOVI PAZAR – PARTIZAN: Superligaški spektakl! Ljajić UDARA na svoj klub, nema Šćepovića i Sume! Ali već posle 120 sekundi fudbala – SEVERINA pogodio mrežu 0:1

Novi Pazar – Partizan 0:1

2. minut – GOOOL! Severina strelac.

1. minut – Počeo je duel pred sablasno praznim tribinama.

Poznati su i sastavi za ovu utakmicu – bivši fudbaleri Partizana Marko Šćepović i Sejduba Suma neće početi ovu utakmicu, ali je Adem Ljajić u startnoj postavi Novog Pazara.

Sa druge strane, Igor Duljaj je od prvog minuta na teren poslao i Severinu i Zahida i Natha i Saldanju, te nema dileme da će svim silama krenuti ka golu Novog Pazara.

SASTAVI:

NOVI PAZAR (4-4-2): Mirković – Lazić, Azemović, Sise, Floro – Momčilović, Đinho, Ergelaš, Milojević – Ljajić, Karaklić.

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Filipović, Marković, Ilić, Antić – Kanute, Belić – Severina, Natho, Zahid – Saldanja.

A, sad – derbi! Fudbaleri Partizana u silnom su naletu, ove sezone u Superligi ne znaju za poraz, odigrali su nerešeno protiv TSC u prvom kolu i od tada imaju 11 uzastopnih pobeda.

Međutim, danas imaju jedno od težih i vrućih gostovanja, četa Igora Duljaja ide na noge Novom Pazaru, a tamo ih čeka tim koji protiv kojeg su poslednjih devet mečeva samo da puta slavili u gradu na Jošanici. Što je još zanimljivije, suprotstaviće im se njihovi bivši igračiAdem Ljajić, Marko Šćepović i Sejduba Suma.

Adem Ljajić najveća je zvezda Novog Pazara, a za 13 godina, koliko je proveo u inostranstvu, u Romi, Interu, Fjorentini, Torinu i Bešiktašu, nikada nije imao priliku da igra protiv Partizana u zvaničnom meču.

– Veliki su to klubovi i naravno da ostane draž što ste bili deo njih. Radio sam samo svoj posao profesionalno. Partizan je ipak nešto drugo, tu sam odrastao. Ne kaže se tek tako za druge se navija, Partizan se voli. Nikad ne mogu da se odužim klubu, mada sam u nekoj meri kroz „minimalac“ nešto i vratio. Mnogo mi je pomogao, odatle sam krenuo da pravim karijeru. Osvojio dva prvenstva i kup, a i klub je dobro prošao od mog transfera – rekao je Ljajić za Sportski žurnal.

Dodaje da će danas ostaviti emocije po strani i da će se boriti da klub iz grada u kojem je rođen pobedi.

– Stoji da smo odrasli u Partizanu, ali emocije ostaju po strani. Novi Pazar je moj grad, moj klub i sa saigračima daću maksimum kako bismo 90 minuta odigrali na najvišem nivou i pobedili. Igrači Partizana su namestili igru i pobeđuju. U sjajnoj su formi i iz tog razloga nam neće biti lako. Posebno mislim na Šćepu i mene, kao decu Partizana – zaključio je on.

Novi Pazar je poznat kao ekipa koja retko gubi kod kuće, ove sezone uspeo je da ih iznenadi samo IMT u trećem kolu. Otad plavo-beli na svom stadionu ređaju samo trijumfe.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare