Kosta šokirao inspektore i zaposlene u bolnici! Hoće kući da okiti jelku i kupi poklone za Novu godinu!

Dečak-monstrum Kosta K. (14) nastavlja da šokira inspektore koji ga ga čuvaju kao i zaposlene u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu gde je smešten posle masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Kao da nije pobio devet školskih drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, on umišlja da mu se ništa ne može dogoditi, da kazne nema i da će život nastaviti kao ostali vršnjaci na slobodi.

Portal republika.rs nezvanično saznaje da je inspektore koji 24 sata vode računa o njemu pitao kad će da ga puste kući da organizuje doček.

– Pomalo ljutito im je rekao da mu treba vremena da nabavi ukrase, jelku, da probere i kupi poklone kao i da dekoriše stan. Kazao je da mu za to treba desetak dana i da „ne sme“ da gubi vreme posle 15. decembra za sve to. Rekao je da nikako ne bi smeli da ga puste kući posle tog datuma, „jer neće stići da uradi sve što je planirao“. I inspektori koji su ga dobro upoznali i već su se navikli na njegove ispade, bili su zatečeni – navodi obavešteni izvor iz bolnice.

Dečak-ubica je, očigledno, kad mu je omogućeno da prati onlajn nastavu shvatio da to znači da se vraća u „normalan život“ i da će brzo biti pušten kući iz bolnice. Osim što je već zatražio da mu omoguće da se takmiči u predmetima iz kojih se i ranije takmičio, sad traži da se taj umišljeni povratak ubrza, a Nova godina je zgodan povod za to.

– Psihijatri će reći svoje o njemu kad okončaju veštačenje. Ali i bez toga je jasno da on nema dodir sa realnošću i da je njegova slika zla koje je počinio iskrivljena. Otuda i ovakvi zahtevi – tumači psiholog.

Dečak ubica Kosta K. (13) ušetao je pre šest meseci naoružan u Osnovnu školu „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru i hicima iz oružja ubio devet svojih vršnjaka i čuvara škole. Odmah nakon zločina uhapšen je njegov otac Vladimir Kecmanović, za koga se sumnja da je ostavio neobezbeđeno oružje kojim je zločin počinjen i pokrenuta istraga protiv majke. 
UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare