SADA JE SVE JASNO! Karleuša jednim potezom pokazala šta zaista misli o Priji! 

Jelena Karleuša podelila snimak Aleksandre Prijović i pokazala šta zaista misli o mlađoj koleginici!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović uspešno je odradila tri koncerta u sarajevskoj Zetri, a dok se priprema za koncerte u Nišu, vredno nastupa i u klubovima. Sinoć je na jednom nastupu otpevala veliki hit svoje koleginice Jelene Karleuše, pesmu „Slatka mala“, kao i pesmu „Devojke vole dijamante“.

Snimci su se proširili društvenim mrežama, a stigli su i do Karleuše, koja je sinoć raspametila publiku u Leskovcu. Jelena se oduševila, te podelila Prijine verzije na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, nedavno je izazvala buru u domaćoj javnosti kad je u našoj emisiji „Lično sa“ izjavila da ne zna kako Aleksandra izgleda. Mnogi su napali pevačicu, ali je Karleuša stala u njenu odbranu.

– Čemu ova masovna obrušavanja na Didi Džej zato što žena ne zna ko je Prija? Nije vam ona kriva zato što vi znate, niti vas bilo ko zbog toga napada. Sada je već vreme da se saberete – poručila je diva.

Podsetimo, Dijana je u emisiji „Lično sa“ bila na teškom zadatku. Didi je od voditelja Predraga Radosavljevićadobila zadatak da komentariše stajlinge mnogih naših pevačica, ali kada je trebalo da prokomentariše stil trenutno najaktuelnije pevačice, ona je rekla da ne zna o kome se radi, niti da zna kako ona izgleda.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare