„PET MESECI“ Aleksandra Nikolić pokazala VELIKI TRUDNIČKI STOMAK i raznežila: Pozirala u uskoj haljini i AMA BAŠ SVE SE OCRTALO

Trudna Aleksandra Nikolić oduševila je sve i pokazala kako izgleda u petom mesecu trudnoće.

Aleksandra je ponosno uslikakla svoj s trudnički stomak u crnoj uskoj haljini i tim gestom raznežila sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, a stomak joj se ceo ocrtao i mnogi su primetili da je baš porastao.

Aleksandra pokazala trudnički stomak
Aleksandra pokazala trudnički stomak

Pobednica „Zadruge 6“ i Filip Car odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te je tako Aleksandra pre nekoliko dana stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika i oca deteta. 

Aleks i Car uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno iščekujući svoju ćerkicu.

Podsetimo, njih dvoje su prethodnih par nedelja proživeli vrlo turbulentan period. Nakon Aleksandrine objave da je u blagoslovenom stanju Maja Marinković javno je obelodanila privatne prepiske sa Carem dok je bio sa Nikolićevom. Posle toga su usledile Aleksandrine optužbe da je bila žrtva fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Ipak, par je doneo odluku da sve loše ostavi iza sebe i da se maksimalno posvete jedno drugom dok beba ne dođe na svet. Jako često se mogu videti njihovi idilični trenuci na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare