„UVUKAO ME U GOVORNICU, GURNUO JEZIK U GRLO I SKIDAO MI ODEĆU“ Nove optužbe za nasilje protiv muzičara: „Imala sam 17 godina“

Nova optužnica za seksualni napad protiv muzičara Stivena Tajlera (75) podignuta je u četvrtak, 2. novembra u Njujorku. Prema dokumentima do kojih je došao Page Six, tužiteljka Džejn Belino tvrdi da ju je Tajler napao u leto 1975. godine. Radila je kao model i imala 17 godina.

Nakon jedne modne revije, tužiteljka i njena prijateljica planirale su da podele troškove prevoza u njujorški kvart Kvins, ali se prijateljica predomislila jer im je poznanik organizovao upoznavanje s grupom Aerosmith.

Belino tvrdi kako su se ona i prijateljica našle s Tajlerom i „još otprilike šest ljudi koji su bili u bendu ili su imali neke veze s Aerosmithom“, te krenuli pešice 6. avenijom na Menhetnu prema hotelu „Warwick“, u kojem je bend bio smešten.

„Dok su išli, navodna žrtva je komentarisala stihove pesme s Tajlerom. Njega je razgovor vidno iritirao. Iznenada ju je zgrabio za ruku i ugurao je u telefonsku govornicu“, navodi se u tužbi.

Belino tvrdi kako joj je Tajler, koji je u to vrieme imao 27 godina, „gurnuo jezik u grlo“, te „dirao njeno telo, grudi, zadnjicu i genitalije, pomerao i skidao joj odeću, te je ‘pribio‘ na zid telefonske govornice“.

Takođe tvrdi kako ju je pevač „naskočio“i „pretvarao se da imaju seks“, dok je ostatak društva stajao oko govornice i smejao se.

„Tajler je na silu gurnuo jezik u tnjena usta, bez njenog pristanka“, piše u tužbi, „Imao je erekciju, što je ona jasno mogla da vidi kroz tanke pantalone i jer je mogla da vidi da nije nosio donji veš“.

Takođe tvrdi kako je pokušala da se oslobodi zgrabivši ga za teme. On je odjednom zastao i izašao iz govornice. Ona se obukla, te brzo izjurila iz govornice „u šoku i preplašena“.

Zbunjena i u šoku nastavila je da hoda s ekipom do hotela, jer se oslanjala na prijateljicu za prevoz kući i nije imala novca da sama pokrije troškove. Jednom kada su došli u hotel, tvrdi, Tajler ju je opet pribio uza zid, gurnuo joj jezik u usta i počeo da se trlja o nju dok su drugi stajali sa strane i gledali, uključujući nepoznatog vratara hotela. Ona se opet opirala, te povukla Tajlera za kosu. On joj je tada, navodno, šapnuo: „Idem u svoju sobu da obavim nešto na brzinu“ i iznenada otišao.

„Tada je zazvonio jedan od telefona u predvorju i jedan od saradnika Stivena Tajlera je podigao slušalicu. Nakon toga je došao do nje koja se tresla od užasa i rekao joj kako može da ode u njegovu sobu“, piše u sudskim dokumentima. Belino „nije mogla da govori i bila je paralisana“, te je samo odmahivala glavom pokušavajući da pronađe način da pobegne. Tvrdi da je u jednom trenutku samo izjurila kroz vrata hotela, a vratar joj je pomogao da brzo uđe u taksi.

Kao uzrok tužbe navodi se „rodno motivisano nasilje“. Belino je rekla da je pretrpela, te da i dalje trpi veliku „emocionalnu i fizičku bol“.

Tajlerovi predstavnici zasad se nisu oglasili.

Prvu tužbu protiv muzičara za seksualni napad, podigla je u decembru prošle godine Džulija Holkomb, danas Džulija Misli. Ona tvrdi da su imali seksualne odnose kada je imala samo 16 godina, 1973. godine. Takođe tvrdi da ju je naterao na abortus. On je tužbu negirao, tvrdeći da je njihov seksualni odnos bio sporazuman, te da je u to vreme kao njen „pravni staratelj“ imao imunitet.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare